Οι εκδόσεις Σταμούλη ξεκίνησαν τη διάθεση των ebooks τους

Οι εκδόσεις Σταμούλη ξεκίνησαν τη διάθεση των ebooks τους μέσα από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο τους. Τα διαθέσιμα ebooks έχουν τη δική τους σελίδα, ενώ σε κάθε βιβλίο αναγράφεται αν είναι διαθέσιμο σε έντυπη ή/και ηλεκτρονική μορφή και οι αντίστοιχες τιμές. Μέσα από τα ψηφιακά βιβλία

ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί άμεσα τους επιθυμητούς τίτλους, σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με το έντυπο, χωρίς μεταφορικά κόστη.

Προς το παρόν διατίθενται 60 τίτλοι από τις θεματικές οικονομία και διοίκηση, γεωτεχνικές επιστήμες, παιδικά και θεολογία. Τα ebooks είναι σε μορφή epub και pdf, κλειδωμένα με το διαδεδομένο Adobe DRM. Μπορούν να διαβαστούν από τις περισσότερες συσκευές ανάγνωσης, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet και smartphones. Ορισμένοι από τους ψηφιακούς τίτλους διατίθενται από το ibookstore της apple καθώς επίσης και από τις ψηφιακές πλατφόρμες του readpoint και του e-bookshop.gr.

Η σειρά των ψηφιακών τίτλων αναμένεται να αναπτυχθεί μελλοντικά, έτσι ώστε να προσφερθούν περισσότερες επιλογές στο αναγνωστικό κοινό.

The post Οι εκδόσεις Σταμούλη ξεκίνησαν τη διάθεση των ebooks τους appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα