Έξαλλος ο Καμμένος με την Ραχήλ Μακρή: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις»

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και της βουλευτή του κόμματος Ραχήλ Μακρή, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που η Ραχήλ Μακρή βρισκόταν σε ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία υπερασπιζόταν τον πρόεδρό της μετά την ανεξαρτητοποίηση της κα. Γιαταγάνα και του κ. Γιοβανόπουλου. Ξαφνικά χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο, στην άλλη άκρη της γραμμής ο Πάνος Καμμένος οργισμένος της φώναζε: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που

κάνεις…». Από την πλευρά της η βουλευτήςτου απάντησε: «Εγώ θα σου διαλύσω το κόμμα ή…» και σταμάτησε εκεί, αναφέρει σε δημοσίευμά του ο «Βηματοδότης».

«Διαδίδεις ότι θα φύγει και τρίτος βουλευτής, είναι πράγματα αυτά; Να σταματήσεις να τα λες» συνέχισε να της λέει ο κ. Καμμένος. Τότε εκνευρισμένη η βουλευτής του απάντησε: «Ίσα-ίσα, με το να προειδοποιήσω ότι φεύγει και τρίτος βουλευτής σταμάτησα την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ξουλίδου. Έτοιμη ήταν». Ο κ. Καμμένος πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση: «Τι είναι αυτά που λες; Η Ξουλίδου έκανε δήλωση ότι παραμένει πιστή στο κόμμα».

The post Έξαλλος ο Καμμένος με την Ραχήλ Μακρή: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα