Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου

Κριός Η επάνοδος ενός παλιού εραστή θα σας προξενήσει πλήθος σκέψεων και προβληματισμών, αλλά δεν πρέπει να σας αποσπάσει από τον βασικό στόχο που έχετε θέσει για αυτή την περίοδο. Δώστε του όση προσοχή του πρέπει. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Εμπιστευτείτε το επιχειρηματικό σας ένστικτο – δεν πρόκειται να σας προδώσει.

Διαβάστε τα ζώδια και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Προσοχή στις απότομες αλλαγές, Ταύροι. Αν δεν είστε έτοιμοι να βάλετε ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, καλύτερα

να κρατήσετε τις αποστάσεις σας μέχρι το κλίμα να γίνει απολύτως κατάλληλο για κάτι τέτοιο. Η Αφροδίτη ευνοεί τις φιλικές σας σχέσεις που το τελευταίο διάστημα πληγώθηκαν χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Δίδυμος Οι αμφιβολίες σας σχετικά με μία πρόσφατη ερωτική σας επιλογή, πυκνώνουν διαρκώς, επομένως ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε μερικές απ’ τις αποφάσεις σας. Μην καθυστερείτε άλλο, γιατί θα είναι εις βάρος σας. Ηρεμία στον επαγγελματικό σας τομέα – είστε ελεύθεροι να ξεκουραστείτε χωρίς έγνοιες και βάσανα. Προσοχή, όμως, στις υπόγειες κινήσεις των άλλων.

Καρκίνος Αρκετά ασχοληθήκατε με ένα ειδύλλιο που δεν φαίνεται να αποδίδει όσο και όπως είχατε ανάγκη. Βάλτε πλώρη για καινούργιο προορισμό, όσο η Αφροδίτη ευνοεί τα νέα και φιλόδοξα εγχειρήματα. Σε καλό δρόμο τα οικονομικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σας “παίρνει” να αρχίσετε να ξοδεύεστε από δω κι από κει.

Λέων Μήπως παραείστε διαλλακτικοί και υποχωρητικοί με τα άτομα που σας ασκούν πιέσεις σε όλα τα επίπεδα; Αυτές τις μέρες σας συμφέρει να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο ή έστω μια πιο αυστηρή εκδοχή του εαυτού σας. Η εύνοια των Τοξοτών έχει ιδιαίτερη αξία για εσάς τώρα. Κάντε ό, τι μπορείτε για να τη διατηρήσετε στο ακέραιο.

Παρθένος Ο Δίας σας χαρίζει το απαραίτητο σθένος για να εγκαταλείψετε μία δυσάρεστη ερωτική κατάσταση, στην οποία βρίσκεστε εγκλωβισμένοι περισσότερο καιρό απ’ όσο πρέπει. Μην λυγίσετε σε ψυχολογικούς εκβιασμούς. Η μελαγχολία σας είναι παροδική – αντιμετωπίστε την κι εσείς ως τέτοια. Ένας Αιγόκερως μπορεί να σας φτιάξει το κέφι με ευκολία.

Ζυγός Μην αντιμετωπίσετε με καχυποψία τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον εργασιακό τομέα, γιατί απ’ ό, τι φαίνεται, μόνο για το καλό σας είναι. Δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο να συνηθίσει. Άνοδος στα ερωτικά σας, που συνδυάζεται με βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής. Πείτε όχι στην κλεισούρα και τη μοναξιά.

Σκορπιός Μία μέρα μακριά από ένα καθημερινό πρόβλημα μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχολογία σας. Οι δυνάμεις σας είναι μεγάλες, αρκεί να μπείτε στον κόπο να τις αναζητήσετε στα σωστά σημεία. Συγκρούσεις σας περιμένουν στις επαγγελματικές σχέσεις, ειδικά με Κριούς και Υδροχόους. Μην υποχωρήσετε εύκολα αυτή τη φορά – το δίκιο είναι με το μέρος σας.

Τοξότης Επιτέλους συνειδητοποιείτε μια και καλή πως ό, τι δεν λύνεται, κόβεται. Ο Άρης σας βοηθάει να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να διακόψετε έναν δεσμό που προκαλεί πια περισσότερα προβλήματα παρά οτιδήποτε άλλο. Δώστε βάση στις συμβουλές των Ιχθύων, γιατί είναι οι μόνοι που ξέρουν τι σας λένε και γιατί σας το λένε.

Αιγόκερως Μη βιαστείτε να κρίνετε ένα σημαντικό πρόσωπο από ένα μεμονωμένο περιστατικό. Υπάρχουν γεγονότα που δεν γνωρίζετε και που πρέπει να μάθετε πάση θυσία. Ο Κρόνος ευνοεί τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, και σας δίνει το κουράγιο να πειραματιστείτε σε ανθρώπους και συναισθήματα. Δώστε στον εαυτό σας το χρονικό περιθώριο που έχει ανάγκη.

Υδροχόος Τα πράγματα αλλάζουν άρδην στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Τα πάντα είναι θέμα προγραμματισμού και στρατηγικής. Η βιασύνη δεν θα βοηθήσει ούτε εσάς ούτε τους άλλους. Ένα τυχαίο φλερτ έχει μάλλον περισσότερη σημασία απ’ ό, τι υποψιάζεστε. Δώστε του μία ευκαιρία να σας βάλει τα γυαλιά.

Ιχθύς Πολλοί είναι αυτοί που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας τώρα, αλλά λίγοι εκείνοι που την αξίζουν πραγματικά. Μην ξοδευτείτε πρακτικά και συναισθηματικά για άτομα που δεν θα έκαναν το ίδιο για εσάς. Πρόοδος σημειώνεται σε ένα τεχνικό ζήτημα που είχατε αφήσει μετέωρο για διάφορους λόγους. Διευθετήστε κάθε εκκρεμότητα γραφειοκρατικού τύπου.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα