Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης

Κριός Επικίνδυνοι τριγμοί σε μία σημαντική φιλική σας σχέση, τους οποίους θα πρέπει να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα απ’ ό, τι τώρα. Μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο, Κριοί, ειδικά σε μία τόσο ρευστή συγκυρία. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, μετά από μία μικρή περιπέτεια που περάσατε. Διαχειριστείτε τα χρήματά σας με άξονα τη λογική.

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Προσοχή στις επαγγελματικές τρικλοποδιές – θα είναι αρκετοί εκείνοι

που θα προσπαθήσουν να σας βάλουν, σήμερα. Καλύτερα να μην αναλωθείτε σε συγκρούσεις, μπορείτε να προωθήσετε τους σκοπούς σας εμμέσως. Μία καινούργια γνωριμία σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με μία πρόσφατη επιλογή σας. Μην πανικοβάλλεστε – η κατάσταση μπορεί ακόμα να αναστραφεί χωρίς υστερίες.

Δίδυμος Μια παλιά έχθρα έρχεται ξανά στο προσκήνιο – αυτή τη φορά με εντελώς διαφορετικούς όρους. Εκμεταλλευτείτε όποια ευκαιρία σας δίνεται για να την εξαλείψετε, αλλά μην κάνετε πίσω στα συμφέροντα και τις επιθυμίες σας. Ηρεμία στα οικογενειακά και τα ερωτικά σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε μία μεγάλη και άβολη συζήτηση.

Καρκίνος Η υπομονή ενός αγαπημένου σας προσώπου έχει αρχίσει να εξαντλείται, γι’ αυτό καλύτερα να πάρετε σύντομα τις αποφάσεις σας και να ξεκαθαρίσετε τις μεταξύ σας σχέσεις, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Ένα επαγγελματικό πρότζεκτ που βλέπατε με αμφιβολία, αρχίζει τώρα να στρώνει. Εντείνετε τις προσπάθειές σας, μέχρι να λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λέων Το κλίμα ανάμεσα σε σας και τον ερωτικό σας σύντροφο γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικό απ’ ό, τι συνήθως, εξαιτίας της επίδρασης του Άρη. Ό, τι κι αν συμβαίνει μεταξύ σας, μην αφήσετε τον εγωισμό να καταστρέψει αυτά που χτίσατε. Είστε καλοί με τους αριθμούς σήμερα. Αξιοποιήστε εποικοδομητικά την τύχη και την ικανότητά σας.

Παρθένος Η γνώμη σας για ένα ορισμένο πρόσωπο αλλάζει άρδην, γεγονός που έχει σαφείς επιπτώσεις και στην ψυχολογία σας. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε ένα αυστηρό συμπέρασμα, προτού δείτε το θέμα απ’ όλες τις πλευρές. Η χημεία σας με τους Ιχθύες βρίσκεται στην καλύτερή της φάση τώρα. Δημιουργήστε κάτι από το μηδέν, εφόσον έχετε την ευκαιρία.

Ζυγός Σταθερά τα ερωτικά σας σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν σας συμφέρει ή δεν μπορείτε να τους δώσετε ώθηση για να ανέβουν μία ακόμη σκάλα. Βγείτε απ’ το σπίτι και κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Προσοχή στους Κριούς. Θέλουν κάτι από εσάς, αλλά δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τι ακριβώς είναι αυτό.

Σκορπιός Προτού υποσχεθείτε κάτι φαντασμαγορικό, βεβαιωθείτε πως είστε σε θέση να το προσφέρετε σ’ εκείνον που το περιμένει. Καμιά φορά παρασύρεστε περισσότερο απ’ όσο πρέπει, αλλά τώρα είναι που πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Μη φοβηθείτε να αναλάβετε μία καινούργια αρμοδιότητα, γιατί μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει.

Τοξότης Κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας σχέση, αλλά προς το παρόν δεν είστε σε φάση να διακρίνετε περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Καλύτερα να αποφύγετε τις απόλυτες κινήσεις, μέχρι να συζητήσετε αυτό που σας προβληματίζει. Η οικονομική ευκαιρία που σας προσφέρεται τώρα, είναι πολύ συμφέρουσα για να την αγνοήσετε, παρ’ όλους τους κινδύνους που περιέχει.

Αιγόκερως Η Αφροδίτη εντείνει την ερωτική πολιορκία, αλλά δεν δημιουργεί ακόμα πρόσφορο έδαφος για να χτιστεί κάτι μόνιμο και σταθερό. Διασκεδάστε όσο πιστεύετε ότι χρειάζεται, αλλά έχετε τα μάτια σας πάντα ανοιχτά για κάτι πραγματικά διαφορετικό απ’ τα συνηθισμένα. Συγκρούσεις σας περιμένουν στο επαγγελματικό περιβάλλον, που σχετίζονται κυρίως με θέματα εξουσίας.

Υδροχόος Μην μπερδεύετε την υποχρέωση με την ελεύθερη επιλογή, τόσο στον τομέα των επαγγελματικών σας, όσο και σ’ εκείνο των προσωπικών σας. Καιρός να χαράξετε τα όριά σας και να σεβαστείτε τα όρια που σας θέτουν οι άλλοι. Μία ατυχής συνάντηση θα σας ρίξει το κέφι σήμερα, αλλά σύντομα θα βρείτε τρόπο να επανέλθετε.

Ιχθύς Σήμερα σας δίνεται το κατάλληλο ερέθισμα να ξεπεράσετε μία κακιά συνήθεια που σας παιδεύει εδώ και χρόνια, με την υποστήριξη ενός κοντινού σας ατόμου. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να επισκιάσει τις προσπάθειές σας. Αλλαγές σας περιμένουν στο σπίτι, σχετικές με οργανωτικά ζητήματα. Ό, τι σας φαίνεται βουνό στην αρχή, στην πορεία αποδεικνύεται πολύ πιο εύκολο απ’ ό, τι νομίζατε.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα