Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης

Κριός Το κλίμα μπορεί να είναι εορταστικό, αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα απ’ τον καθένα πότε τελειώνουν η χαρά και η ξεγνοιασιά και πότε αρχίζουν η ένταση και η φασαρία. Μην καταπιείτε τίποτα αμάσητο, Κριοί. Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με μια συναισθηματική εκκρεμότητα, προτού βρεθεί κάποιος να σας καταλογίσει την αναβλητικότητά σας.

Ταύρος Εξελίξεις σε ένα ερωτικό ειδύλλιο που είχε μείνει στο συρτάρι για περισσότερο καιρό απ’ όσο έπρεπε. Αρπάξτε την ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σας, από τα μαλλιά,

και μην αφήσετε κανέναν να σας χειραγωγήσει. Ήπιοι οι τόνοι στα επαγγελματικά σας, μετά από μια μικρή περίοδο έντονων διαφωνιών. Καιρός να χαλαρώσετε.

Δίδυμος Όποιος κι αν σας έχει ανάγκη σήμερα, όσο μεγάλη κι αν είναι η ανάγκη του, καλύτερα να περιμένει, μέχρι να είστε διαθέσιμοι. Η σημερινή μέρα ανήκει σε σας, κι εσείς ανήκετε στους δικούς σας. Κόψτε τον αέρα μερικών. Ο Δίας φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, που αφορούν κυρίως οικονομικά θέματα. Διαχειριστείτε τες, ωστόσο, με ψυχραιμία και περίσκεψη.

Καρκίνος Μην πείτε μεγάλα λόγια σήμερα, αν δεν είστε σίγουροι ότι τα εννοείτε. Το κλίμα σας παρασύρει σε πολύ ρομαντικά μονοπάτια, αλλά εσείς οφείλετε να παραμείνετε ρεαλιστές, για το καλό όλων. Η αναμονή για την ανταπόκριση ενός ατόμου που σας έλκει ερωτικά, έχει αρχίσει να σας κουράζει. Τερματίστε την με κάθε μέσο.

Λέων Αρκετές αλλαγές σας περιμένουν στο τοπίο των φιλικών σας σχέσεων. Αν κάτι έχει πάψει να σας καλύπτει με τον τρόπο που σας κάλυπτε παλιά, θα πρέπει να ανατραπεί και να αντικατασταθεί από κάτι νέο. Η οικογενειακή θαλπωρή σας βγάζει σήμερα πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Βασιστείτε πάνω της και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Παρθένος Η ζήλια κάνει σήμερα αισθητή την παρουσία της, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Εσείς εστιάστε στα δεδομένα σας και μην παρεκκλίνετε απ’ τον στόχο σας, ό, τι κι αν συμβεί. Μια νέα γνωριμία σας βγάζει από την ανία των τελευταίων ημερών, αλλά παράλληλα, σας εισάγει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή.

Ζυγός Είναι πολλοί εκείνοι που θα προσπαθήσουν να σας σπρώξουν στον δρόμο του εκνευρισμού και του διαπληκτισμού σήμερα, αλλά δεν σας συμφέρει να ενδώσετε στις παροτρύνσεις τους. Κρατήστε χαμηλό προφίλ. Ένας συγγενής έρχεται να σας λύσει ένα πρόβλημα που πολλά ικανά πρόσωπα απέτυχαν να διευθετήσουν μέχρι σήμερα. Δώστε του τα εύσημα που του αξίζουν.

Σκορπιός Δεν θα εκτιμήσουν όλοι τον κόπο σας με τον φανερό τρόπο που προσδοκάτε. Ο κάθε άνθρωπος εκφράζεται με τα δικά του μέσα- αποδεχτείτε το και προχωρήστε παρακάτω χωρίς δράματα. Προσοχή στην προσέγγιση των Αιγόκερων. Κάτι σημαντικό θέλουν να σας πουν, αλλά, ως συνήθως, θα το κάνουν με τον χειρότερο τρόπο.

Τοξότης Απολαύστε την υπεροχή σας έναντι του προσώπου που άλλοτε σας βασάνιζε, αλλά μην γίνετε σαδιστές, χωρίς να χρειάζεται. Τα πάντα έχουν ένα μέτρο, κι εσείς ξέρετε καλά ποιο είναι το δικό σας. Τηρήστε το ευλαβικά. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για καινούργιες γνωριμίες, ειδικά αν αυτές έχουν ερωτική χροιά.

Αιγόκερως Δώστε τα φώτα σας σε εκείνον που τα χρειάζεται, αλλά βεβαιωθείτε πρώτα πως δεν βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα. Αξιοποιήστε την οικειότητα που αναπτύσσεται τώρα ανάμεσα σε σας και ένα αξιόλογο πρόσωπο. Ο Δίας φέρνει ρήξεις στον επαγγελματικό χώρο, που όμως δεν πρόκειται να επηρεάσουν τη δική σας παρουσία.

Υδροχόος Δώστε περισσότερες ευκαιρίες σε έναν εραστή που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σας εντυπωσιάσει. Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι- μην τους δίνετε μεγαλύτερη αξία από αυτή που τους πρέπει. Ένα πρόσωπο απ’ τα παλιά εκμεταλλεύεται τη συγκυρία για να χωθεί και πάλι στη ζωή σας. Μην του δώσετε την ικανοποίηση που ψάχνει.

Ιχθύς Αφήστε για λίγο στην άκρη τα ερωτικά σας, γιατί οι αλλαγές που επιδιώκετε, δεν πρόκειται να εφαρμοστούν, στην παρούσα φάση. Εστιάστε σε κάτι άλλο, όπως είναι οι σχέσεις σας με την οικογένεια. Ησυχία στα εργασιακά. Τα πράγματα μπαίνουν πια στη θέση τους, χωρίς να χρειάζονται υστερικές κινήσεις απ’ την πλευρά σας.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα