Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης

Κριός Η συχνή επαφή σας με ένα συγκεκριμένο άτομο έχει αρχίσει να σας εξαντλεί ψυχικά, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να το απομακρύνετε όσο πιο διακριτικά μπορείτε, μόνιμα ή έστω για λίγο. Δώστε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας, γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και δεν θα μπορείτε για πολύ ακόμα να επωφεληθείτε.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Ανοδική η πορεία των

οικονομικών σας, μετά από ένα διάστημα συνεχών δοκιμασιών. Εστιάστε στους ρεαλιστικούς σας στόχους και μην αφιερώσετε άλλο χρόνο σε φαντασιώσεις (δικές σας ή άλλων). Προσοχή στους Τοξότες, ειδικά αν τους πλησιάζετε ή σας πλησιάζουν με ερωτικά κίνητρα. Εγκυμονούν πολλούς κινδύνους, χωρίς απαραίτητα να μοιάζουν επικίνδυνοι.

Δίδυμος Οι εντάσεις στον χώρο της δουλειάς ενδέχεται να σας βγάλουν εκτός προγράμματος για λίγο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα ξαναβρείτε τον δρόμο σας. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς του περιβάλλοντός σας χωρίς καμία επιφύλαξη. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, παρά τις απαισιόδοξες προβλέψεις κάποιων στενών σας φίλων.

Καρκίνος Δεν θα ’ναι ιδιαίτερα εύκολο να ξεχωρίσετε την αλήθεια απ’ το ψέμα σήμερα, καθώς ο Ερμής προκαλεί σύγχυση σε κομβικούς τομείς της ζωής σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους στο ακέραιο, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Σε καλή φάση τα ερωτικά σας. Μη βιάζεστε να δεσμεύσετε και να δεσμευτείτε.

Λέων Η Αφροδίτη σας στέλνει αντιφατικά μηνύματα, αλλά το σημαντικό είναι πως σας δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείτε για να διεκδικήσετε κάτι παραπάνω από αυτό που έχετε μέχρι στιγμής κατοχυρώσει στα ερωτικά. Σκεφτείτε προσεκτικά την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση, χωρίς να παρασύρεστε από έντονα συναισθήματα θυμού. Κάθε γνωριμία μπορεί τώρα να φανεί χρήσιμη.

Παρθένος Αλλαγή σας περιμένει σε ένα πρακτικό ζήτημα της δουλειάς, την οποία όμως μπορείτε να διαπραγματευτείτε με αρκετά ευνοϊκούς όρους. Δείξτε σε αυτούς που πρέπει ότι έχετε πλήρη γνώση των δυνάμεών σας. Ο Κρόνος βελτιώνει τις σχέσεις σας με φίλους απ’ τα παλιά και σας προτρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις.

Ζυγός Οι φιλικές σας σχέσεις δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση σήμερα, γι’ αυτό μην πιέσετε καταστάσεις και άτομα, αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Κάντε υπομονή και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν. Δώστε έμφαση σε ένα ειδύλλιο που ξεκινάει τώρα με αργά βήματα. Έχει να σας δώσει πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό, τι νομίζετε.

Σκορπιός Η μέρα ξεκινάει κάπως περίεργα, με μία κόντρα που δεν είχατε προβλέψει. Μη βιαστείτε να πάρετε θέση και να βγάλετε συμπεράσματα – στην πορεία θα λάβετε πολλές και σημαντικές πληροφορίες που δεν γνωρίζετε τώρα. Προσοχή στα οικονομικά σας. Μία αυθόρμητη αγορά μπορεί να σας ικανοποιήσει πρόσκαιρα, αλλά μακροπρόθεσμα θα σας ζημιώσει.

Τοξότης Η Αφροδίτη σας δίνει μπόλικες αφορμές να οδηγήσετε την ερωτική σας σχέση στο επόμενο επίπεδο, αποβάλλοντας τις φοβίες και τα κωλύματα που σας χαρακτήριζαν μέχρι πρόσφατα. Κάντε το μεγάλο βήμα και δεν θα χάσετε. Σε καλή φάση τα επαγγελματικά σας, παρότι οι συγκρούσεις με άτομα εξουσίας δεν πρόκειται να λείψουν.

Αιγόκερως Τηλεφωνήστε ή ελάτε με οποιονδήποτε τρόπο σε επαφή με έναν φίλο που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, Αιγόκεροι, και καλά θα κάνετε να αγωνιστείτε σθεναρά για τις σχέσεις που θέλετε να διατηρήσετε. Προσοχή στις συναναστροφές σας με την οικογένεια. Τα νεύρα του καθενός βρίσκονται σε πολύ ευαίσθητη φάση.

Υδροχόος Σήμερα όλα δείχνουν πως πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά και οργανωτικά ζητήματα, παρά με οτιδήποτε άλλο. Ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας, κάντε ό, τι μπορείτε για να γλιτώσετε από το χάος και την έλλειψη προγράμματος. Οι Αιγόκεροι σας δίνουν την καθοδήγηση που έχετε ανάγκη. Μην τους σνομπάρετε.

Ιχθύς Τα υπονοούμενα έχουν σήμερα την δική τους ξεχωριστή σημασία, επομένως δώστε τους μεγαλύτερη βάση απ’ ό, τι συνήθως. Δεν μιλάνε όλοι οι άνθρωποι ευθέως, γι’ αυτό μην ποντάρετε μόνο στις ξεκάθαρες κουβέντες. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στις οικογενειακές σας σχέσεις, που όμως δεν πρόκειται να κρατήσουν πολύ. Διαχειριστείτε τες με ψυχραιμία.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα