Εντοπίστηκαν συντρίμμια του μοιραίου Boeing;

Δορυφορικές φωτογραφίες που απεικονίζουν πιθανότατα συντρίμμια του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, του οποίου η τύχη αγνοείται εδώ και πέντε ημέρες σε περιοχή στα βόρεια των στενών της Μάλακα, δημοσιεύθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε κινεζική κυβερνητική ιστοσελίδα.

Όπως μεταδίδει το BBC, πρόκειται για τρεις φωτογραφίες που δείχνουν ένα μεγάλο αντικείμενο που επιπλέει στη Νότια Θάλασσα της Κίνας.

Η πτήση MH370, με 227 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος, είχε αναχωρήσει από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο και σταμάτησε να έχει επαφή

με τις αρχές πολιτικής αεροπορίας της Μαλαισίας από το πρωί του Σαββάτου

Νωρίτερα στρατιωτικά ραντάρ της Μαλαισίας εντόπισαν στίγμα το οποίο πιθανά να ανήκει στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines του οποίου η τύχη αγνοείται εδώ και πέντε ημέρες σε περιοχή στα βόρεια των στενών της Μάλακα, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου το αεροπλάνο ανέφερε θέση στις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας.

Αυτόπτης μάρτυρας;

Εργαζόμενος σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου ανοιχτά του Βιετνάμ υποστηρίζει ότι είδε την πτώση του χαμένου Boeing Malaysia Airlines

Σε e-mail που έστειλε στον εργοδότη του ο Νεοζηλανδός την καταγωγή εργαζόμενος γράφει μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι είδα το αεροσκάφος της Malaysia Airlines. Η χρονική στιγμή είναι η σωστή». Το e-mail, που εστάλη στην υπηρεσία διαχείρισης εναέριας κυκλοφορίας του Βιετνάμ.

«Είπε ότι είδε ένα φλεγόμενο αντικείμενο» περίπου 300 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Βουνγκ Τάου, είπε ο γενικός διευθυντής της υπηρεσίας.

Ο άνδρας ήταν πολύ αναλυτικός στο e-mail του αναφέροντας την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν, καθώς και στοιχεία για το πώς έπνεαν οι άνεμοι και για τα ρεύματα της θάλασσας

[photo_1]

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα