Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός Μην υψώνετε τείχη σε άτομα που δεν σας έχουν δώσει κανένα λόγο να τα φοβάστε. Καλή η επιφυλακτικότητα Κριοί, αλλά η υπερβολή θα σας οδηγήσει μόνο στην αποξένωση μακροπρόθεσμα. Σε καλή φάση τα επαγγελματικά σας, ακόμα κι αν εσείς δεν αισθάνεστε απολύτως σίγουροι για τον εαυτό σας. Μείνετε αφοσιωμένοι στον στόχο σας.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Τα ερωτικά σας προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά προχωράνε. Μην κάνετε το λάθος να επισπεύσετε μία αβέβαιη

εξέλιξη γιατί θα βγείτε ζημιωμένοι. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν με φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσοχή στους Αιγόκερους, όποια κι αν είναι η σχέση σας μαζί τους. Έχουν έναν περίεργο τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν.

Δίδυμος Ο Άρης φέρνει εκρήξεις στον εργασιακό σας χώρο, οι οποίες έχουν περισσότερο να κάνουν με την ασυνεννοησία και την έλλειψη υπομονής. Κάντε το πρώτο βήμα για να επιλυθεί μια διαφωνία που προκαλεί πρακτικά εμπόδια. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Μην αφήσετε μία χαζή παρεξήγηση να θολώσει την κρίση σας και να σας απομακρύνει από σημαντικά άτομα.

Καρκίνος Κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε μεγαλεπήβολες δηλώσεις, ειδικά αν αυτές προέρχονται από επίδοξους συντρόφους/εραστές. Καλύτερα να κινηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια και να μην προκαλέσετε την τύχη σας. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας, μετά από τη βοήθεια που σας προσέφερε ένας Τοξότης του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου.

Λέων Ο ανταγωνισμός είναι σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού και σίγουρα δεν υπάρχει τρόπος να απαλλαχθείτε από αυτόν ολοκληρωτικά. Αναδείξτε τα ταλέντα σας χωρίς ενδοιασμούς και ποντάρετε στην συμπάθεια που σας τρέφουν ορισμένα άτομα με εξουσία. Σταθερά τα οικονομικά σας, μετά από μερικές πρόσφατες περιπέτειες. Βοηθήστε τον εαυτό σας πριν βοηθήσετε οποιονδήποτε άλλον.

Παρθένος Σήμερα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να αποφύγετε την προσκόλληση σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν το πρακτικό σας συμφέρον. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός δεν οδηγεί πουθενά. Υπομονή στα επαγγελματικά – σύντομα το κλίμα θα ξεκαθαρίσει και θα δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Προς το παρόν, κρατήστε επιφυλακτική στάση.

Ζυγός Η μέρα ξεκινάει με καλούς οιωνούς σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας, καθώς επιτέλους καταφέρνετε να βγείτε από ένα οδυνηρό τέλμα και να εστιάσετε την προσοχή σας σε κάτι νέο που γεννιέται τώρα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε ψυχολογικά θέματα. Κανείς δεν σας γνωρίζει καλύτερα απ’ ό, τι εσείς οι ίδιοι.

Σκορπιός Δώστε τη βοήθειά σας σε έναν φίλο που δείχνει να τη χρειάζεται περισσότερο από κάθε τι άλλο. Η ανταπόδοση θα έρθει, απλώς όχι στον χρόνο που θα επιλέξετε εσείς. Η Αφροδίτη εξομαλύνει το κλίμα στα ερωτικά, ειδικά για όσους από εσάς βρίσκονται σε σταθερή σχέση. Προωθήστε τις ανάγκες σας με ήπιο τρόπο, αν θέλετε να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Τοξότης Μη βιαστείτε να απορρίψετε μία δελεαστική επαγγελματική πρόταση από φόβο ή προκατάληψη. Ερευνήστε κάθε ενδεχόμενο και σκεφτείτε προσεκτικά όλα τα πιθανά της οφέλη. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας πλησιάζει με ασαφή κίνητρα, αλλά καλά θα κάνετε να το καλωσορίσετε στη ζωή σας και να επωφεληθείτε από την ευνοϊκή του διάθεση.

Αιγόκερως Ένα απρόοπτο περιστατικό θα σας βγάλει εκτός προγράμματος στο επαγγελματικό πεδίο, αλλά είναι στο χέρι σας να ανακτήσετε τον έλεγχο της κατάστασης άμεσα και ανώδυνα. Δώστε έμφαση σε τεχνικές λεπτομέρειες και αριθμούς. Πρόοδος στα οικονομικά σας. Καιρός να ανταμείψετε τον εαυτό σας για τις θυσίες και τις παραχωρήσεις του.

Υδροχόος Οι δαίμονες του παρελθόντος δεν έχουν σταματήσει να ταλανίζουν το μυαλό σας, Υδροχόοι, αλλά δεν πρέπει να τους αφήσετε να επηρεάσουν την ερωτική σας σχέση. Διακρίνετε την πραγματικότητα από τη φαντασίωση. Ο Κρόνος σας βοηθάει να επανορθώσετε ένα σφάλμα σας και να αποκαταστήσετε την ταραγμένη σχέση σας με κάποιο σημαντικό πρόσωπο (μάλλον συγγενικό).

Ιχθύς Τα επαγγελματικά σας επιτέλους στρώνουν, αλλά ο υπόγειος πόλεμος είναι κάτι που δεν πρέπει να σας διαφύγει. Δείξτε το καλό σας πρόσωπο στους καλούς και το κακό σε εκείνους που ξέρετε ότι σας υπονομεύουν. Σε καλή φάση οι φιλικές σας σχέσεις. Αναδιαμορφώστε τις προτεραιότητές σας γιατί κάποιοι αισθάνονται παραμελημένοι.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα