ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Ο Παπούλιας θα εξαντλήσει τη θητεία του» δηλώνει στο «Π» ο Κ. Μπίτσιος

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα εξαντλήσει την θητεία του», δήλωσε στο «Π» ο στενός συνεργάτης του πρέσβης Κωνσταντίνος Μπίτσιος, διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του ύπατου πολιτειακού παράγοντα.

Η διαβεβαίωση αυτή ήρθε ως απάντηση στα σενάρια που δημιουργήθηκαν χτες μετά την αποστροφή Παπούλια ότι είναι η τελέυταία του χρονιά στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Απαντά επίσης στην ανακοίνωση τπυ ΣΥΡΙΖΑ με την

οποία καλέι επισήμως τον κ. Παπούλια να πάρει θέση.

Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ως ένδειξη για πρόωρες εκλογές τις «αινιγματικές» δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι οποίες έβαλαν «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό.

Ερωτηματικά προκάλεσαν οι δηλώσεις του Καρόλου Παπούλια

Επισήμως πλεόν, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Παπούλια να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, ενώ όπως αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση οι εν λόγω δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας «τροφοδοτούν συζητήσεις, οι οποίες ενισχύουν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών».

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο Κάρολος Παπούλιας άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα όταν είπε πως «φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά».

Η αποστροφή αυτή όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την απορία των παρευρισκομένων και του υπενθύμισαν ότι παραδίδει την προεδρία τον Μάρτιο του 2015, άρα θα ξανακόψει πίτα.

Χαμογελώντας αινιγματικά ο Κάρολος Παπούλιας απάντησε: «Είστε καχύποπτοι. Είμαστε θνητοί, του χρόνου μπορεί να μην έχει ο φούρναρης ούτε… ξύλα ούτε να ψήσει!» είπε αστειευόμενος.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως «πρέπει να ξεπεράσουμε την κρίση και να δώσουμε μία κλωτσιά στην Τρόικα».

Διαβάστε επίσης: Βόμβες Παπούλια: Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά!

Πηγή φωτογραφίας:Fosphotos.com/

The post ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Ο Παπούλιας θα εξαντλήσει τη θητεία του» δηλώνει στο «Π» ο Κ. Μπίτσιος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα