Ο Μεϊμαράκης κόβει την πίτα και εύχεται…

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα των Υπαλλήλων της Βουλής, στους οποίους ευχήθηκε να έχουν μια καλή και παραγωγική χρονιά.

Ο κ. Μεϊμαράκης συνεχάρη τους υπαλλήλους της Βουλής για το έργο τους, τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία και ευχήθηκε αυτή να συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον και το

2014.

Ο κ. Μεϊμαράκης διαβεβαίωσε πως το Ελληνικό Κοινοβούλιο, με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, είναι ήδη έτοιμο να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις κατά το 6μηνο της Ελληνικής Ευρωπαϊκής Προεδρίας.

Φέτος, η Βουλή των Ελλήνων εισήγαγε μια νέα καινοτομία. Αυτή της βράβευσης τριών υπαλλήλων της, που διακρίθηκαν για το ήθος, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν κατά το έτος που πέρασε.

Οι Γενικοί Διευθυντές όλων των Τμημάτων πρότειναν τους υπαλλήλους εκείνους που διαθέτουν τα προαπαιτούμενα και κατόπιν κλήρωσης τρεις (3) από αυτούς βραβεύθηκαν.

Ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου τόνισε ότι στο πρόσωπο των τιμηθέντων βραβεύονται όλοι οι υπάλληλοι που βάζουν ένα λιθαράκι για την αποτελεσματική λειτουργία της Βουλής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής των Ελλήνων κ.κ. Φίλιππος Πετσάλνικος και Δημήτριος Σιούφας, Αντιπρόεδροι της Βουλής, εκπρόσωποι των Κομμάτων και Βουλευτές.

A.K.

The post Ο Μεϊμαράκης κόβει την πίτα και εύχεται… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα