Ο μανιακός Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε όλη την οικογένεια του θείου του Γιανγκ

Εντολή να εκτελεσθούν όλοι οι συγγενείς του θείου του Γιανγκ, φαίνεται να έδωσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των πρεσβευτών της χώρας στη Κούβα και την Μαλαισία, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Κορεατικό Yonhap News Agency.

Ο πάλαι ποτέ ισχυρός θείος, εκτελέστηκε τον περασμένο μήνα με την κατηγορία ότι προσπαθούσε να ανατρέψει το κομμουνιστικό καθεστώς με στρατιωτικό πραξικόπημα και τώρα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που ασπάζεται και η Huffington Post,

όλοι οι στενοί συγγενείς του Γιανγκ έχουν επίσης εκτελεστεί. Η πηγή που επικαλείται το πρακτορείο αναφέρει πως ανάμεσα στα θύματα των εκτελέσεων υπήρχαν και τα παιδιά της αδελφής του θείου Γιανγκ της οποίας όλη η οικογένεια ξεκληρίστηκε.

Μερικοί συγγενείς εξ αγχιστείας, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του πρέσβη στη Μαλαισία γλίτωσαν την εκτέλεση και εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους οδηγούμενοι να ζήσουν σε απομακρυσμένα χωριά. Ασαφές παραμένει το πότε ακριβώς σκοτώθηκαν αλλά πιστεύεται ότι συνέβη λίγο μετά τις 12 Δεκεμβρίου.

The post Ο μανιακός Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε όλη την οικογένεια του θείου του Γιανγκ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα