Ο καρκίνος, η σιλικόνη, η Βίκυ και ο αναρχικός Σακκάς…

Του Γιάννη Ντάσκα

Εάν πράγματι έχει καρκίνο στο στήθος η Βίκυ Σταμάτη πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ανθρώπινα.

Να παραβλέψουμε ότι αν ήταν εκτός φυλακής η σιλικόνη της θα έμενε ανέπαφη και δεν θα είχε πρόβλημα.Να θεωρήσουμε ότι μέσα στη φυλακή δεν γινόταν καλή συντήρηση της σιλικόνης.

Να βεβαιωθούμε μόνο ότι δεν έγινε κόλπο. Δηλαδή καρκίνος -μαϊμού και απλώς αφαίρεση της σιλικόνης ώστε το στήθος να επανέλθει στην προτέρα κατάσταση.

Θα πείτε άλλοι με καρκίνο μαϊμού έγιναν καθηγητές στο πανεπιστήμιο αφού πρώτα μπήκαν λόγω του δήθεν καρκίνου στο πανεπιστήμιο.

Όπως λόγου χάρη ο γιος ενός περιώνυμου καθηγητή που διδάσκει επιστήμη και ήθος. Γιατί η Βίκυ να μείνει στη φυλακή;

Πριν ξεκαθαρίσει το ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ του Άκη και της Βίκυς με εταιρείες και πράσινα άλογα ας μην σπεύδουν στην επιείκεια που δεν δείχνουν αλλού.

Ερώτημα: Άκη σε ποιόν ανήκει το ξενοδοχείο ΔΑΪΟΣ,πολυτελέστατο και δίπλα στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη;

2. Άκη ποιοι είναι οι μέτοχοι που περνάνε ζωή και κότα και ΤΖΑΜΠΑ στο πολυκατάστημα με τα τεράστια κέρδη(μερικά κρυμμένα στην Κύπρο) και την τεράστια διαφήμιση στην Ελλάδα;

Πριν ξεκαθαρίσουν αυτά ,πριν αφήσουν το ζεύγος Ζήγρα και άλλους να μιλήσουν καθαρά ούτε να σκέφτονται τέτοιες επιείκειες.

Και προσωπική μας άποψη: ο Σακκάς που είναι προφυλακισμένος χωρίς δίκη για …τρία σχεδόν χρόνια στον Κορυδαλλό και ψυχή έχει και δεν είναι ,ως αναρχικός ,πιο επικίνδυνος από τη συμμορία του Άκη η οποία επίσης δεν σεβάστηκε κανένα νόμο και συμπεριφερόταν επίσης ..αναρχικά αλλά από την ανάποδη;

Keywords
Αναζητήσεις
βικυ σταματη καρκινος, βικυ χατζηβασιλειου καρκινος
Τυχαία Θέματα