Ο Γιάννης Μώραλης ανακοινώνει το ψηφοδέλτιό του – «Πειραιάς Νικητής» το όνομα του συνδυασμού του

Tην ανακοίνωση του συνδυασμού πραγματοποιεί ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης από τα Καμίνια. Το όνομα του συνδυασμού είναι «Πειραιάς Νικητής». Κατά την ομιλία του ο κ. Μώραλης είπε ότι ο συνδυασμός του εκφράζει «το νέο που σαρώνει το παλιό», και ανέπτυξε το όραμά του για να γίνει ο Πειραιάς διεθνές ναυτιλιακό κέντρο.

Παράλληλα ανέφερε ότι θέλει έναν Πειραιά

«εξωστρεφή, με δυναμική οικονομία, με κύρος και με αυτοπεποίθηση» και όχι έναν Πειραιά «που θα πανηγυρίζει για αυτονόητες παρεμβάσεις», κατηγορώντας τον απερχόμενο δήμαρχο. «Αυτή είναι μια από τις βασικές μας διαφορές με τον κ. Μιχαλολιάκο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το ψηφοδέλτιο θα περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου, με πρώτο φυσικά αυτό του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Στην παρουσίαση βρίσκεται και ο Σωκράτης Κόκκαλης καθώς στο ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη βρίσκεται ο γιος του Πέτρος.

Ανάμεσα στους υποψηφίους του ψηφοδελτίου βρίσκεται και πρώην αντιδήμαρχος του Β. Μιχαλολιάκου, Κυριάκος Σιγαλάκος, ο οποίος σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο Πειραιάς «πρέπει πια να πάψει να παλεύει για το αυτονόητο και να προχωρήσει μπροστά».

The post Ο Γιάννης Μώραλης ανακοινώνει το ψηφοδέλτιό του – «Πειραιάς Νικητής» το όνομα του συνδυασμού του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα