Νέος αριθμός κλήσης για τον ΟΑΣΑ

Το νέο αριθμό κλήσης του κέντρου εξυπηρέτησης επιβατών ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ , ο οποίος είναι το 11185, αφού από τις 31/12/2013 έχει διακοπεί οριστικά η λειτουργία του τριψήφιου αριθμού κλήσης 185.

Οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να αντλούν πληροφορίες για δρομολόγια ή μεταβιβάσεις, σταθμούς και στάσεις, τιμές και ισχύ εισιτηρίων και καρτών, εκδοτήρια, έλεγχο κομίστρου, αναζήτηση απωλεσθέντων αντικειμένων, χώρους στάθμευσης, φύλαξη αποσκευών και γενικότερα

χρήσιμες οδηγίες για τη μετακίνησή τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς καλώντας το 11185.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες των συγκοινωνιακών μέσων να καταγράφουν τις παρατηρήσεις ή τα παράπονά τους, στον αριθμό αυτό.

Να σημειωθεί ότι η χρέωση για κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα είναι αστική και το κόστος κλήσης από κινητά τηλέφωνα εξαρτάται από την κινητή τηλεφωνία του καλούντος.

Παράλληλα, οι κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα θα γίνονται μόνο από τον νομό Αττικής, ενώ από την επαρχία οι κλήσεις θα πραγματοποιούνται από κινητά τηλέφωνα.

Το επιβατικό μπορεί να ενημερώνεται για τα αστικά μέσα συγκοινωνίας και μέσα από την ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ (oasa.gr), αλλά και να επικοινωνεί ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα αποστολής.

The post Νέος αριθμός κλήσης για τον ΟΑΣΑ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
arithmos klisis gr
Τυχαία Θέματα