Νεκρός ή ζωντανός

Είναι η έκτη μέρα που Ελληνική Αστυνομία έχει στο… κατόπι τον 27χρονο Αλβανού δραπέτη και «αιμοβόρου» εγκληματία, Ιλίρ Κούπα. Όμως εξέλιξη καμία. Οι έρευνες διενεργούνται σε μία μεγάλη και δύσβατη περιοχή στα όρια των νομών Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Κούπα δεν θα παραδοθεί με «ψηλά τα χέρια». Αυτό που λέγεται στους κύκλους της αστυνομίας είναι ότι ο Αλβανός κακοποιός θα ανοίξει πυρ είτε προς τους διώκτες του ή στον ίδιο του τον εαυτό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ιλίρ Κούπα, έχει μαζί του ένα καλάσνικοφ με διπλή γεμιστήρα, ένα πιστόλι και πιθανόν αυτοσχέδιες

χειροβομβίδες, όπως είχε και ο Μάριο Κόλα που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών πριν τραυματίσει στο γόνατο υπαξιοματικό της ΕΛΑΣ.

Δαχτυλικά του αποτυπώματα έχουν βρεθεί σε δύο κατοικίες μετά την αιματηρή συμπλοκή και οι πληροφορίες από την Αλβανία λένε ότι δεν έχει καταφέρει να περάσει τα σύνορα. Είναι εξαντλημένος αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα.

Ένα επιπλέον θέμα είναι και το κόστος όλου αυτού του ανθρωποκυνηγητού, όλες αυτές τις μέρες, που έχει κοστίσει στους Έλληνες πολίτες πολλές χιλιάδες ευρώ. Το σίγουρο είναι ότι είμαστε στο τέλος αυτής της καταδίωξης και ελπίζουμε να μην έχει αιματηρό φινάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα