Νέα κόντρα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

«Ο φλύαρος εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα ξέχασε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις του πρωθυπουργού σχετικά με τα περιθωριακά κόμματα – και τις θέσεις τους – που στηρίζουν την υποψηφιότητα του αρχηγού του για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τις αναφορές του Πάνου Σκουρλέτη για τη χθεσινή συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά.

«Κατανοούμε γιατί κρύβεται και φοβάται να απαντήσει…», κατέληξε

ο κ. Κεδίκογλου.

Για «αμετροέπεια σε όλο της το μεγαλείο», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου, σχετικά με τις δυνάμεις που στηρίζουν την υποψηφιότητα Τσίπρα για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Αλήθεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για το γεγονός, ότι ο κ. Σαμαράς στην Ελλάδα στηρίζει Βενιζέλο και στην Ευρώπη Μέρκελ;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Σε κάθε περίπτωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο πρωθυπουργός δεν αρκούνται στο να αποκαλούν ακραία και περιθωριακή δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά χαρακτηρίζουν με τον ίδιο τρόπο το σύνολο της ευρωπαϊκής αριστεράς. Η αμετροέπεια σε όλο της το μεγαλείο».

The post Νέα κόντρα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα