Γκρινια για τον κωστα παπανικολαου στη βαρκελωνη

17:35 5/11/2013 - Πηγή: Fimotro
Aπό : tanea.gr
Το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Κώστα Παπανικολάου μετά βαΐων και κλάδων δαπανώντας μάλιστα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ακόμα και ο Ολυμπιακός εισέπραξε ένα σημαντικότατο...
ποσό (1.500.000 ευρώ) προκειμένου να τον παραχωρήσει στους μπλαουγκράνα.

Ο νεαρός φόργουορντ, προερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από το Ευρωμπάσκετ,
ονειρευόταν μια διαφορετική χρονιά σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα.

Ομως ακόμα δεν έχει καταφέρει να δείξει στο βαθμό που θα ήθελε τις ικανότητές του και ήδη στην απαιτητική Βαρκελώνη έχουν αρχίζει οι πρώτες - δημοσιογραφικές – μουρμούρες.

«Που είναι ο Παπανικολάου;» είναι το ερώτημα που απευθύνει στο σημερινό φύλλο της Τρίτης, η καταλανική αθλητική εφημερίδα Sport και ο Ισπανός συνάδελφος δεν διστάζει να τον παρουσιάσει ως: «Μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις της ομάδας σε αυτό το άσχημο ξεκίνημα της σεζόν που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα».

Η ήττα-σοκ στην Ευρωλίγκα από την πρωτάρα της διοργάνωσης γαλλική Ναντέρ και μάλιστα στη Βαρκελώνη προκάλεσε αίσθηση και τα πυρά αγγίζουν και τον διεθνή άσο:

«Ο Παπανικολάου, ο οποίος έφτασε στην Μπαρτσελόνα με στόχο να αφήσει στην λήθη τον Πιτ Μάικλ, δεν έχει προσφέρει την ικανότητά του στο σκοράρισμα και κυρίως την ηγετική φυσιογνωμία που θέλουν από έναν παίκτη της ποιότητάς του. Ο οποίος ήρθε να αναλάβει τα ηνία μιας ομάδας που χρειάζεται ένα σημείο αναφοράς για το μέλλον» σημειώνει επίσης στο άρθρο της η καταλανική εφημερίδα που υπενθυμίζει τονίζοντάς το ιδιαίτερα ότι η Μπαρτσελόνα πρόσφερε “χρυσάφι” για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο συντάκτης επισημαίνει ότι ο παίκτης δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με τους αριθμούς που έχει μέχρι τώρα ο Παπανικολάου, δεν θα ήταν κακό ο προπονητής Τσάβι Πασκουάλ να συζητήσει μαζί του και να του ζητήσει μεγαλύτερη εμπλοκή στο παιχνίδι. Πρέπει να είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της Μπάρσα αλλά προς το παρόν, είναι εξαφανισμένος»
Keywords
Τυχαία Θέματα