ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «μαλλιοτραβιούνται» για τη Χρυσή Αυγή

Στα ύψη το θερμόμετρο μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα της Χρυσής Αυγής: Η μεν κυβέρνηση κατηγορεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ο καλύτερος υπερασπιστής του Μιχαλολιάκου, η δε Κουμουνδούρου απαντά κατηγορώντας τον Κεδίκογλου για «γκεμπελισμό».

Ο ΣΥΡΙΖΑ

με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου ότι «ο κ. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή τους» δήλωσε ότι «μέχρι χθες είχαμε την εντύπωση ότι η μονταζιέρα της ΝΔ δούλευε μόνο για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αργά χθες το βράδυ ο κ. Κεδίκογλου φρόντισε να την αναβαθμίσει περιλαμβάνοντας και τον Πρόεδρό του, χαλκεύοντας απόσπασμα συνέντευξης στο ευρωπαϊκό δίκτυο Euronews».

Ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι «σε μια πρωτοφανή απόπειρα αλλοίωσης πρόσθεσε στην αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι η απόφαση της δικαιοσύνης που αφορούσε την απελευθέρωση των τριών της ΧΑ, δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα, την φράση “απόφαση για τη σύλληψη του Μιχαλολιάκου δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα”. Καταλήγοντας έτσι στο αβίαστο και λαθραίο συμπέρασμα ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνήγορος της ΧΑ». Τέλος στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται «άραγε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο κατήφορος του κυβερνητικού εκπροσώπου; Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ευτελισμός της πολιτικής αντιπαράθεσης;»

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «όταν ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι «η δικαστική απόφαση δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα» δεν είναι ο καλύτερος συνήγορος του προφυλακισμένου κ. Μιχαλολιάκου και της Χ.Α.;» και πρόσθεσε:

«Πού είναι ο γκεμπελισμός;Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι την προηγούμενη ημέρα, λίγο μετά τις αποφυλακίσεις τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο κ. Τσίπρας δήλωνε στις Βρυξέλλες ότι «εμπιστεύεται απόλυτα την ελληνική δικαιοσύνη».

Τέλος, ο κ. Κεδίκογλου επεσήμανε ότι «τα ίδια έλεγαν τότε και οι επίσημοι συνήγοροι της Χ. Α., που την επομένη άλλαξαν και αυτοί γνώμη. Γκεμπελικό και αυτό;»

The post ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «μαλλιοτραβιούνται» για τη Χρυσή Αυγή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα