Κορυφαίος ο Μήτρογλου(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε χατ-τρικ στην νίκη (0-3) του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ, στο Βέλγιο και ο Έλληνας επιθετικός τράβηξε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Μήτρογλου συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της UEFA για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και λίγο αργότερα ήρθε μια νέα,

ακόμα μεγαλύτερη διάκριση, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της αγωνιστικής!

«Ο Έλληνας επιθετικός Μήτρογλου ξεκίνησε τη σεζόν με ένα χατ τρικ στο ενεργητικό του, αλλά έπειτα από ένα τρίτο μέσα σε 32 ημέρες εκτός έδρας κόντρα στην Άντερλεχτ την Τετάρτη, φαίνεται ότι τα χατ τρικ γίνονται το φόρτε του.

“Ο Ολυμπιακός είχε τρεις ευκαιρίες και πέτυχε τρία γκολ”, δήλωσε απογοητευμένος ο Γιον φαν ντεν Μπρομ, η ομάδα του οποίου είχε 18 σουτ προς την αντίπαλη εστία στις Βρυξέλλες, αλλά δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν την εκτελεστική δεινότητα του Μήτρογλου.

“Το τρίτο γκολ ήταν το αγαπημένο μου, αν και δεν μπορώ να σας το περιγράψω, καθώς ήμουν πολύ χαρούμενος για το χατ-τρικ που πέτυχα», είπε ο 25χρονος, ο πρώτος Έλληνας παίκτης που πήρε την μπάλα του ματς στο Champions League», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο site της UEFA.

Κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής αναδείχθηκε αυτό του Τζούλιαν Ντράξλερ, με το οποίο η Σάλκε πήρε τη νίκη κόντρα στη Βασιλεία.

Από τις υπόλοιπες διακρίσεις, ξεχωρίζει η ειδική μνεία στις 145 συμμετοχές του Ράιαν Γκιγκς που έγινε ο πρώτος σε εμφανίσεις στην ιστορία του Champions League, αλλά και η επιλογή της Μπάγερν Μονάχου ως κορυφαίας ομάδας.

The post Κορυφαίος ο Μήτρογλου(ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα