Μυστική συνάντηση Μπαλτάκου με «απεσταλμένο» Μιχαλολιάκου έρχεται στο φως

Νέα συνάντηση του πρώην γενικού γραμματέα της κυβερνήσεως, με κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής κάνει γνωστή σε σημερινό της δημοσίευμα η «Ελευθεροτυπία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το στέλεχος της Χρυσής Αυγής ήταν «απεσταλμένος» του αρχηγού του κόμματος, Ν.Μιχαλολιάκου που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η συνάντηση με βάση το δημοσίευμα, φαίνεται να έγινε

στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» την περασμένη Κυριακή, μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του πολυσυζητημένου βίντεο.

Την συνάντηση επιβεβαιώνει και το ίδιο το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι γίνονται συζητήσεις για το υλικό που δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Τονίστηκε επίσης το μεγάλο παρασκήνιο , που κρύβεται πίσω από την αποχώρηση του βουλευτή Αλεξόπουλου από τη Χρυσή Αυγή αφήνοντας αιχμές ότι υπεύθυνος είναι ο Μάκης Βορίδης.

Παράλληλα σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου στο ρεπορτάζ της εφημερίδας ο κ.Μπαλτάκος διαφώνησε ανοιχτά μαζί του για τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας με το βουλευτή Ηλ.Κασιδιάρη, με το στέλεχος να τονίζει ότι του απάντησε: «του ζήτησα να θυμηθεί με ποιο κορυφαίο σήμερα πρόσωπο ήρθε στο σπίτι μου στη Μάνη και τι συζητήσαμε…».

Τέλος ο «απεσταλμένος» επισήμανε ότι δεν είναι αυτό το τέλος των σκανδάλων αλλά έπεται και συνέχεια των «μυστικών επαφών» που θα απασχολήσουν τον ελληνικό λαό στο μέλλον.

Ενώ ο ίδιος ο Μπαλτάκος σύμφωνα με την εφημερίδα είπε: «Έπαιξα με τη φωτιά, έπαιξα ένα επικίνδυνο παιχνίδι και κάηκα…»

The post Μυστική συνάντηση Μπαλτάκου με «απεσταλμένο» Μιχαλολιάκου έρχεται στο φως appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα