Μόγες: Να μην δω κανέναν να… περπατάει

Την καλύτερη εμφάνιση της φετινής σεζόν θα πρέπει να πραγματοποιήσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, στην Αλιάντζ Αρίνα, κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν του Πεπ Γκουαρντιόλα, για να πάρουν την πρόκριση στους «4» και να σώσουν έστω και τώρα την πιο περίεργη και μέτρια από άποψη απόδοσης χρονιά.

Η Γιουνάιτεντ πρέπει να κάνει το ματς της σεζόν κόντρα στους βαυαρούς , για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν, τόνισε

ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας Ντέιβιντ Μόγες, προσθέτοντας πως δεν θέλει να δει ούτε ένα παίκτη να περπατάει στον αγωνιστικό χώρο.

«Χρειαζόμαστε καλή εμφάνιση απ’ όλους τους παίκτες. Δεν πρέπει να … περπατάει κανείς στο γήπεδο! Πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, αλλά και πολύ καλύτερα από τους αντιπάλους μας για να καταφέρουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση! Τόσο εγώ όσο και οι ποδοσφαιριστές μου είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο στόχο μας» είπε ο Σκοτσέζος τεχνικός, ενώ, ερωτηθείς για τον Γουέιν Ρούνεϊ και τη συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης, ανέφερε:

«Θα κάνουμε τα πάντα για να μπορεί να παίξει. Έχει δεχτεί και ο ίδιος να κάνει ένεση στο πόδι προκειμένου να μπορεί να βοηθήσει».

The post Μόγες: Να μην δω κανέναν να… περπατάει appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα