Μήπως έχει ξεχάσει κάτι η “Αυγή” με την ΑΜΚ;

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κάτι παραπάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ θέλει να πραγματοποιήσει η «Αυγή ΑΕ». Για το λόγο αυτό διαθέτει 667.000 νέες μετοχές στην τιμή των 6 ευρώ η καθεμιά και απευθύνεται για την αγορά τους στους αναγνώστες και τους φίλους της κομματικής εφημερίδας της Αριστεράς.

Ζητά δανεικΓια να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να εκδοθεί Ενημερωτικό Δελτίο για την ΑΜΚ και να υποβληθεί και να εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, από την εταιρεία

«Αυγή ΑΕ».

Με άλλα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ για να μπορεί να διατηρήσει «ζωντανή» την εφημερίδα του , το ραδιόφωνό του και το left.gr ζητάει …δανεικά από τους πολίτες και μάλλον δανεικά και αγύριστα! Και όλα αυτά τη στιγμή κατά την οποία πριν λίγες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ εισέπραξε άλλη μία δόση της κρατικής χρηματοδότησης, που ανέρχεται στα 1.727.661,28 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό άρθρο της εφημερίδας με το οποίο απευθύνεται στους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, «Η Αυγή στη νέα πολιτική περίοδο, υπόσχεται ότι θα βαδίσει τη δική της περίοδο, για τη νέα Αυγή» και «πορεύεται ως οργανική συνιστώσα του μεγάλου λαϊκού-δημοκρατικού ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο σημειώνει ότι τα οικονομικά προβλήματα επιβάλλουν την «αναδιοργάνωση στη νέα πραγματικότητα» ώστε η Αυγή «να ανταποκριθεί σε πρώτη φάση στη μάχη των εκλογών».

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αυγής εδώ: toxrima.gr

The post Μήπως έχει ξεχάσει κάτι η “Αυγή” με την ΑΜΚ; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα