Μήνυμα Μεϊμαράκη για την 25η Μαρτίου: Είμαστε ενωμένοι για τη σωτηρία της πατρίδας μας

Ως κορυφαία στιγμή της ιστορίας του Ελληνισμού ανέδειξε την 25η Μαρτίου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα μνήμης και τιμής στους αγωνιστές του έθνους μας, αλλά και συνειδητοποίησης του χρέους μας προς την πατρίδα, όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για το αύριο, τις επόμενες γενιές», δήλωσε χαρακτηριστικά

Σημείωσε δε πως η ημέρα αυτή «αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της προσφοράς

για το εθνικό συμφέρον και αποδεικνύει ότι αν τελικά έχεις έναν στόχο, δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα, τελικά, τον πετυχαίνεις, παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες».

Τόνισε δε πως και «σήμερα, ο ελληνικός λαός δίνει έναν σκληρό αγώνα. Πιστεύω, όμως, ακράδαντα ότι με πίστη στις δυνάμεις μας, με αφοσίωση στον κοινό στόχο μας, με σύμπνοια και ομόνοια μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και αποφύγαμε τα χειρότερα».

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πίστεψαν στις δυνάμεις τους και όλοι μαζί καταβάλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες, κάνοντας προσωπικές θυσίες και οι θυσίες όλων των Ελλήνων έπιασαν τόπο», είπε στέλνοντας το μήνυμα πως «είμαστε όλοι μαζί, είμαστε ενωμένοι για τη σωτηρία της πατρίδας μας»

«Αυτό είναι και το σημερινό μήνυμα, κυρίως προς τις νεότερες γενιές, δήλωσε.

The post Μήνυμα Μεϊμαράκη για την 25η Μαρτίου: Είμαστε ενωμένοι για τη σωτηρία της πατρίδας μας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα