Μικ Τζάγκερ: Αν θέλετε ψάξτε στη Wikipedia για τη ζωή μου

Μια αφοπλιστική απάντηση έδωσε ο Mικ Τζάγκερ, σε ερώτησε που δέχτηκε για το πότε σκοπεύει να γράψει την δική του αυτοβιογραφία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Aν κάποιος θέλει να μάθει τι έκανα το 1965, μπορεί να το βρει στη Wikipedia χωρίς να ξοδέψει καν χρήματα».

Ο γερόλυκος των Rolling Stones, έχει στραφεί πλέον στην κινηματογραφική βιομηχανία και δεν κρύβει το πάθος του και τον ενθουσιασμό του για τον ρόλο του παραγωγού

σε αρκετές ταινίες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο θρύλος της ροκ στο Hollywood Reporter, μίλησε μεταξύ άλλων και για τα κινηματογραφικά του σχέδια, δηλώνοντας: «Νομίζω ότι τα απομνημονεύματα στο χώρο της ροκ είναι μια κορεσμένη αγορά. Προτιμώ να κάνω νέες ταινίες, νέα μουσική ή να βρίσκομαι σε τουρνέ».

Όπως αναφέρει ο Τζάγκερ ανυπομονεί να δει στις κινηματογραφικές αίθουσες το βιογραφικό δράμα «Get on up» αλλά και ένα ντοκιμαντέρ, για τον Τζέιμς Μπράουν στα όποια έχει κάνει παραγωγή.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε στη μεγάλη οθόνη να υποδύεται τον μεγιστάνα των μίντια στην ταινία «Tabloid», σε μια ιστορία που θα θυμίζει το σκάνδαλο του Ρούπερτ Μέρντοχ.

Επιπλέον Ο Τζάγκερ έχει αναλάβει μια ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ που θα σκηνοθετήσει ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ, ενώ θα είναι ο παραγωγός μιας τηλεοπτικής σειράς και ενός μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, το οποία θα βασίζονται στο υποψήφιο για Όσκαρ μουσικό ντοκιμαντέρ «20 feet from Stardom».

O Τζάγκερ επιβεβαίωσε και τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στις ταινίες «Fresh Tears» και «Μικρά προβλήματα των λευκών», αλλά και την συνεργασία του με τον Μάρτιν Σκορσέζε και τον σεναριογράφο του «Breaking bad», Τζορτζ Μάστρας, σε μια σειρά του ΗΒΟ με θέμα τη ροκ μουσική.

O σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «20 feet from stardom», Μόργκαν Νέβιλ παραδέχεται για τον Τζάγκερ: «Δεν υπάρχει κανείς στον πλανήτη που δεν θα απαντήσει στο τηλέφωνο του Μικ Τζάγκερ. Μπορεί να κινήσει βουνά».

Παρόλα αυτά ο Τζάγκερ υποστηρίζει ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη των στούντιο δεν διστάζουν να αρνηθούν τα όσα τους προτείνει, λέγοντας: «Δεν λένε το όχι, ευθέως. Το λένε έμμεσα».

The post Μικ Τζάγκερ: Αν θέλετε ψάξτε στη Wikipedia για τη ζωή μου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα