Έτσι δολοφονήθηκε ο Άλεξ στη Βέροια (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία και εξαφάνιση του πτώματος του 11χρονου μαθητή Άλεξ Μεσχισβίλι στη Βέροια.

Την σιωπή του «έσπασε» ένας από τους πέντε της «σκληρής παρέας» των τότε ανηλίκων, αποκαλύπτοντας στην Αγγελική Νικολούλη με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη εκείνο το απόγευμα στις 3 Φεβρουαρίου του 2006 και το πως έγινε η δολοφονία του Άλεξ.

Ο νεαρός

μίλησε για τον τρόπο που και οι πέντε τον κορόιδευαν, τον απειλούσαν και τον χτυπούσαν, αλλά και για την τραγική στιγμή που έχασε τη ζωή του εξ αιτίας τους.

Οι περιγραφές του συγκλονίζουν αφού αναφέρεται ακόμα και στο πως σκούπισαν το αίμα στα σκαλιά μετά το χτύπημα, πως πέταξαν στα σκουπίδια τα γυαλιά του παιδιού, πως μετέφεραν το πτώμα του στο ακατοίκητο σπίτι, αλλά και πως μετά το άφησαν στο ποτάμι της Μπαρμπούτας.

Παράλληλα, εξέφρασε και τις υποψίες του για το ποιοι ενδεχομένως να εξαφάνισαν το πτώμα του άτυχου μαθητή, ενώ κάνοντας τον απολογισμό του και κοιτώντας πίσω στο παρελθόν, αποφάσισε να βγει και να πει την αλήθεια στην Αγγελική Νικολούλη, παρά το γεγονός ότι δέχτηκε πολλές πιέσεις και απειλές.

The post Έτσι δολοφονήθηκε ο Άλεξ στη Βέροια (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα