Μεσσηνία: Δεν τους τρόμαξαν ούτε τα έξι σκυλιά…

Αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα φαίνεται πως ήταν οι κακοποιοί που εισέβαλαν σε ένα σπίτι στη Μεσσηνία. Οι κακοποιοί επιχείρησαν να σκοτώσουν τον ιδιοκτήτρια της κατοικίας καθώς και τις δύο κόρες της.

Τα έξι σκυλιά που φύλαγαν τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού δεν τους εμπόδισαν, καθώς ο ένας από αυτούς τα κρατούσε απασχολημένα!

Οι υπόλοιποι τρεις όρμησαν μέσα στο σπίτι σπάζοντας ταυτόχρονα δύο παράθυρα και χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα στο πόδι το λυκόσκυλο που βρισκόταν εκεί, εξουδετερώνοντάς το! Στη συνέχεια, επιτέθηκαν στην ιδιοκτήτρια

του σπιτιού που προσπάθησε να πιάσει το κινητό της για να ειδοποιήσει την Αστυνομία και την χτύπησαν στο κεφάλι.

Ένας από τους δράστες άρπαξε από το λαιμό τη μια από τις κόρες της ιδιοκτήτριας απειλώντας να τη στραγγαλίσει, ενώ ο δεύτερος πίεσε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο της άλλης με κίνδυνο να της προκαλέσει ασφυξία! Όταν έκαμψαν τις αντιστάσεις τους, ερεύνησαν επί τουλάχιστον 20 λεπτά όλο το σπίτι και άρπαξαν μετρητά ύψους 3.500 ευρώ, όλα τα χρυσαφικά μεταξύ των οποίων και τα σκουλαρίκια που φορούσε η μητέρα, πήραν και δυο τηλεοράσεις, δυο κινητά και τρία κυνηγετικά όπλα και εξαφανίστηκαν.

Πηγή:apospasma.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα