Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ

Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για το χρονικό διάστημα 15 Μαΐου με 3 Σεπτεμβρίου του 2014.

Όπως αναφέρεται το πρόγραμμα αυτό δικαιούνται τόσο εργαζόμενοι με 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας το έτος 2013, όσο και εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία 6 τουλάχιστον μηνών με οικογενειακό εισόδημα οικονομικού έτους 2013 μέχρι

16.000 ευρώ και οι δικαιούχοι επιλέγονται με αυτοματοποιημένη διαδικασία μοριοδότησης και επιδοτούνται για τη διαμονή των παιδιών τους σε Παιδική Κατασκήνωση του Μητρώου Παροχών του ΟΑΕΔ.

Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, ενώ τα παιδιά των δικαιούχων πρέπει να έχουν γεννηθεί από 01.01.1999 έως 14.06.2008 και μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση σε μία και μόνο κατασκηνωτική περίοδο και μέχρι 15 συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης.

Συνολικά 35.000 παιδιά θα φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις, σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, ενώ έως και σήμερα έχουν υποβληθεί 12.000 αιτήσεις.

The post Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα