Με βροχές και κρύο θα γιορταστούν τα Κούλουμα

Με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα θα γιορταστούν τα φετινά Κούλουμα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για αύριο Καθαρά Δευτέρα θα κακοκαιρία θα επικρατήσει σε όλη τη χώρα, με βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας, προβλέπει για την Καθαρά Δευτέρα

η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα, τα οποία πιθανώς θα είναι κατά τόπους έντονα, βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.
Συγκεκριμένα:

Για την Αττική, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία μέχρι το μεσημέρι ενδεχομένως να είναι ισχυρά, θα εξασθενήσουν από το απόγευμα και το βράδυ θα σταματήσουν. Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Για τη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινόμενων από το βράδυ. Θερμοκρασία από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στις θαλάσσιες-παραθαλάσσιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Βελτίωση από το βράδυ στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.Θερμοκρασία: Από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τα νησιά του Ιονίου,την Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά καθώς και τα ημιορεινά της Ηπείρου. Τα φαινόμενα τα οποία πιθανώς θα είναι κατά τόπους έντονα σταδιακά θα ασθενήσουν και από το βράδυ θα περιοριστούν στα νότια . Από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα, τα οποία ενδεχομένως να είναι κατά τόπους ισχυρά, θα εξασθενήσουν. Από το απόγευμα και το βράδυ θα σταματήσουν.

Για Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά που γρήγορα θα επεκταθούν στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, τα οποία ενδεχομένως να είναι κατά τόπους ισχυρά, από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 με 8 μποφόρ οι οποίοι σταδιακά και Από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέχρι 7 μποφόρ.

Για τα νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα και καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

The post Με βροχές και κρύο θα γιορταστούν τα Κούλουμα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα