Με επιτυχία το σεμινάριο της ΟΝΝΕΔ για τις εξαγωγές

Πλήρης επιτυχία στο σεμινάριο της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Γλυφάδας, το οποίο είχε ως βασικό θέμα«Διεθνείς Αγορές – 10 Βήματα για να τις κατακτήσεις». Βασικοί ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι κ.κ. Γεώργιος Παπαστεργιόπουλος Διευθυντής Επικοινωνίας, Πληροφόρησης και Συντονισμού Γραφείων και Δράσεων του Ο.Π.Ε., ο κ. Γρηγόριος Φαρμάκης Διευθύνων Σύμβουλος της Agilis Α.Ε. και ο κ. Κωνσταντίνος Χριστάτος Διευθύνων Σύμβουλος της Selected Hellenic

Foods .

Ο κ. Παπαστεργίου περιέγραψε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να κάνουν οι επιχειρηματίες για να δραστηριοποιηθεί η επιχείρηση τους στις διεθνείς αγορές και στο πως να αποκτήσουν εξαγωγική τεχνογνωσία.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Agilis Α.Ε., Γ. Φαρμάκης, μίλησε για την την εξαγωγή υπηρεσιών και γνώσεων. Συγκεκριμένα, για το πως θα γίνει η χώρα “ικανή” να κρατήσει το ανθρώπινο δυναμικό της εντός και να μην το “εξάγει” σε άλλες χώρες.

Τέλος ο κ. Κ. Χριστάτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Selected Hellenic Foods, παρουσίασε τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να βγούμε στις αγορές και όταν βγούμε τι πρέπει να αποφύγουμε αφού το καταφέρουμε αυτό. Αυτό όμως που αξίζει ακόμα περισσότερο να τονίσουμε εμείς, είναι πως ο ίδιος ο κ. Χριστάτος είπε πως η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό είναι πολύ άσχημη, όχι μόνο τώρα που η χώρα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση αλλά και πριν μπει σε αυτό το “δωμάτιο πανικού”.

Keywords
Τυχαία Θέματα