Μαρία Ηλιάκη: «Κατεβαίνει» στις εκλογές (ΦΩΤΟ)

Σε μερικούς ανθρώπους τελικά η τηλεόραση προκαλεί παρενέργειες. H Μαρία Ηλιάκη, το κορίτσι που επί 4 χρόνια στο Κους Κους έδειχνε μπούστο και αναζητούσε γαμπρό -ήταν το σλόγκαν της-έγινε παρουσιάστρια χάρη στα κολλητηλίκια που είχε τότε με τη Ρούλα Κορομηλά.

Όταν έφυγε η Ρούλα από τον Alpha σταμάτησαν-τυχαίο ; -τα κολλητηλίκια. Όπως και στο παρελθόν. Θυμάσαι Μαρία; Τότε που απο γραμματέας της Ρουλίτσας έγινες παρουσιάστρια; Θυμάσαι που λίγο καιρό μετά είχες φύγει απο την Ρούλα; Θυμάσαι τι έλεγες; Θυμάσαι τι έγινε

όταν επέστρεψε η Ρούλα στον Alpha;Θυμάσαι το σιρόπι απο τον μπακλαβά;

Εσύ μπορεί να τα ξεχνάς…εγώ όμως όχι…Όπως και ο φίλος σου ο Νικολάκης. Ο μετέπειτα συνοδοιπόρος σου στο όνειρο. Διότι παραδέξου το. Πες την αλήθεια. Ήθελες απο μικρή να κάνεις την παρουσιάστρια. Μόνο που με την στάση σου δείχνεις να έχεις καβαλήσει όχι τίποτα αξιόλογο…απλώς ένα καλάμι που πλέον σε ξεπερνά…

Έτσι, τάχα μου δήθεν για χιούμορ-απλά για να ξέρεις το καλιαρντό χιούμορ στην τηλεόραση πλέον δεν περνάει όπως παλιά- το κορίτσι δηλώνει έτοιμο να κατέβει στις εκλογές.
Η 36χρονη -και μην ακούω βλακείες για 27 και 32- Μαρία ανακοίνωσε μέσω twitter, πως περιμένει προτάσεις από τους… ψηφοφόρους της για το όνομα του κόμματος της.

Πως της ήρθε η ιδέα; Πολύ απλό! Είδε ότι αυξάνονται οι followers στο twitter και οι φίλοι στο Facebook, και ένιωσε κάτι σε Μενεγάκη του κοινοβουλίου. Ας ξυπνήσει η tvstar από το…όνειρο! Όχι τίποτα άλλο αλλά τι να πουν και οι διάσημοι στο εξωτερικό… Τρέμετε Υπουργοί…έρχεται η Ηλιάκη.

Πηγή: nassosblog

Keywords
Τυχαία Θέματα