Μαραντόνα: «Αν έπαιζα ακόμη και ο Πάπας θα υποστήριζε Νάπολι»

Στη παρουσίαση σειράς DVD αφιερωμένο στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος για άλλη μία φορά, κατάφερε να «κερδίσει» κοινό και δημοσιογράφους ,καθώς με την δήλωσή του… «Με μένα στο γήπεδο πιστεύω ότι ακόμη και ο Πάπας Φραγκίσκος θα υποστήριζε τη Νάπολι, επειδή είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος»!

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ μίλησε για πολλά θέματα: από το «στήσιμο» αγώνων έως το ντόπινγκ και από τους πρωταθλητές του σήμερα έως την «αιώνια»

κόντρα του με τον Πελέ.

Για το ποδόσφαιρο σήμερα : «Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο σήμερα. Αν αυτό συνεχιστεί, ο κόσμος δεν θα πηγαίνει πια στο γήπεδο. Μεγάλωσα πιστεύοντας στους παίκτες, και όταν κάποιος είναι ” λάθος” αυτό με πονάει. Τα ”στημένα” παιχνίδια είναι σχεδόν πια ένα συχνό φαινόμενο».

Για τη σχέση του με τα ναρκωτικά:«Σε τέσσερις μήνες θα συμπληρώσω 10 χρόνια που δεν παίρνω τίποτα. Όταν είσαι νέος θέλεις να το κάνεις μπροστά σε όλους και γι ‘αυτό έπεσα σε αυτή την παγίδα και έζησα ό, τι έζησα. Έπιασα πραγματικά πάτο, έτσι ώστε να κάνω τη μάνα μου και τις κόρες μου να κλάψουν. Έκανα κακό σε πολλούς αλλά δεν πήρα κανέναν στο λαιμό μου. Γι΄ αυτό λέω στους νέους να μη δοκιμάσουν αυτή την κακή εμπειρία. Μια μέρα είδα την κόρη μου Ντάλμα να μου λέει ότι η αδερφή της με χρειαζόταν και με παρακαλούσε να μην πεθάνω. Από εκεί κατάλαβε και είπα στον εαυτό μου ”ποτέ πια” ».

Όσο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, ο «Ντιεγκίτο» ψήφισε τον Λιονέλ Μέσι αναφέροντας ότι είναι καλύτερος τόσο από τον Νεϊμάρ όσο και από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ παραδέχθηκε την κλάση του Μάριο Μπαλοτέλι, για τον οποίο είπε ότι θα πρέπει να τον αφήσουν ήσυχο να δείξει την αξία του.

The post Μαραντόνα: «Αν έπαιζα ακόμη και ο Πάπας θα υποστήριζε Νάπολι» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα