Μανίκας:Δεν είμαι απλά χαζομπαμπάς, είμαι “ηλίθιος” μπαμπάς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το γνωστό μοντέλο Γιώργος Μανίκας μετά τον ερχομό του διαδόχου του…

Μιλώντας αποκλειστικά στο “Π” αναφέρθηκε στις νέες συνήθειες της ζωής του μετά τη γέννηση του παιδιού του, τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και στον Τόμας Πρωτόπαπα.

«Πιστεύω πως έχω βρει την κατάλληλη γυναίκα και τώρα ήρθε και αυτό το παιδί. Ίσως τα πράγματα να μου πήγαν καλύτερα απ’ ό,τι είχα φανταστεί και εγώ ο ίδιος».

Προτεραιότητά του είναι πλέον το παιδί

και όπως δηλώνει στο “Π” θέλει να ζει μαζί του κάθε στιγμή:«Προσπαθώ όλα τα υπόλοιπα να τα φέρω πίσω. Αυτές οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες και θέλω να τις ζήσω έντονα. Από το κλάμα του μέχρι τα «κακάκια» του».

Στην ερώτηση αν είναι ένας κλασσικός “χαζομαπαμπάς” ο Γιώργος Μανίκας απαντά: Δεν είναι απλά χαζομπαμπάς, είμαι “ηλίθιος” μπαμπάς.

Όσον αφορά τη γυναίκα της ζωής του του Έλλη Γελεβεσάκη, δήλωσε πως είναι πολύ καλά μετά τη γέννηση του παιδιού, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τη δική του συμβουλή «Επειδή ακούω και για φαινόμενα κατάθλιψης πολύ συχνά, αυτό που έχω να πω είναι στους άντρες είναι να βρίσκονται κοντά στις γυναίκες τους γιατί αυτό που περνάνε είναι κάτι δύσκολο. Αν ο άντρας είναι δίπλα στη γυναίκα και τη βοηθάει όπως πρέπει , κανείς νομίζω δε θα έχει πρόβλημα».

Σε επαγγελματικό επίπεδο αναφέρθηκε στο ” παγωτό-γιαούρτι” μαγαζί που έχει στη Καλλιθέα αλλά και για το beach bar στα Αντίκυρα Βοιωτίας που δουλεύει μαζί με την αδερφή του τα καλοκαίρια.

Κλείνοντας δε γινόταν να μην αναφερθεί και στον συνομήλικο του Τόμας Πρωτόπαπα και στην περιπέτεια που περνάει:«Τον γνώριζα καλά , είχαμε πάει και διακοπές μαζί, για beach volley. Με έχει επηρεάσει αυτό που βιώνει, ήταν καλοσυνάτο παιδί με το χαμόγελο στο στόμα. Η οικογένεια του πρέπει να βρει δύναμη , ειδικά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που οι περισσότεροι θα έχουν ξεχάσει το περιστατικό. Τότε πρέπει να είναι ενωμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα