Μαχαίρωσε τον τσαγκάρη για μια σόλα παπουτσιών…

Σε αυτό το σημείο φτάσαμε ή μας φτάσανε (όπως θέλετε πείτε το), να σκοτώνουμε για ψύλλου πήδημα, να απειλούμε τον τσαγκάρη πως αν δεν μας φτιάξει τη σόλα του παπουτσιού θα τον στείλουμε στον άλλο κόσμο. Ο κόσμος πλέον έχει τρελαθεί…

Παρά τρίχα γλίτωσε ένας τσαγκάρης στον Πύργο, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι σε κεφάλι και πλάτη και γρονθοκοπήματα από έναν πελάτη κι αυτό γιατί αρνήθηκε να του κολλήσει τη σόλα του παπουτσιού του.

Σύμφωνα με το ileiapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στον Πύργο. Ο τσαγκάρης είχε μαζέψει τα πράγματα του, είχε κλείσει

την πόρτα του καταστήματός του και ετοιμαζόταν να φύγει.

Εκείνη ακριβώς την ώρα μπήκε στο τσαγκαράδικο ένας Ρομά, ο οποίος του έδειξε το παπούτσι που φόραγε και του ζήτησε να το κολλήσει.

Ο τσαγκάρης αρνήθηκε λέγοντας πως έχει κλείσει το κατάστημά του και του ζήτησε να φύγει. Η άρνησή του αυτή παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του καθώς ο «πελάτης» τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια έβγαλε ένα μαχαίρι και αφού τον χτύπησε με τη λαβή στο κεφάλι, τον μαχαίρωσε και στην πλάτη.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, η οποία λίγο αργότερα συνέλαβε τον δράστη. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε το μαχαίρι της επίθεσης, ενώ ο νεαρός Ρομά οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου και κρατείται μέχρι να πα προσαχθεί την Πέμπτη στον εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα