Λένον: «Παγκόσμιας κλάσης ο Σαμαράς»!

Έπρεπε να φτάσει στην 7η αγωνιστική για να σκοράρει τα πρώτα του γκολ στη φετινή Πρέμιερ της Σκωτίας ο διεθνής στράικερ, αλλά… ξεμπούκωσε για τα καλά. Ο 28χρονος άσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Σέλτικ στο εκτός έδρας 5-2 επί της Κίλμαρνοκ, «ματώνοντας» τρεις φορές τα αντίπαλα δίχτυα! Αυτό μάλιστα ήταν μόλις το δεύτερο χατ τρικ του Γιώργου Σαμαρά με τη φανέλα των πρωταθλητών Σκωτίας, ενώ είχαν περάσει ακριβώς τρία χρόνια και έξι μέρες από το προηγούμενο

(22/9/10), όταν η Σέλτικ νικούσε την Ίνβερνες με 6-0 για το Λιγκ Καπ!

Ο προπονητής του, Ματ Λένον δεν θα μπορούσε να μην πει τα καλύτερα μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας λόγο για τρομερή εμφάνιση, αλλά και ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης!

«Νομίζω ότι σήμερα ο Σαμαράς έκανε τρομερή εμφάνιση. Μπορείτε να μιλάτε για τα στάνταρ του ποδοσφαίρου της χώρας αλλά όταν βλέπετε έναν παίκτη να κάνει μία τέτοια εμφάνιση και χωρίς να μετράει το επίπεδο του πρωταθλήματος, μπορείτε να πείτε ότι είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Ήταν εξαιρετικός, έπιασε το υψηλότερο επίπεδο απόδοσής του και είμαι ενθουσιασμένος με τα τέρματα που σημείωσε. Αλλά ακόμη και να μην σκόραρε, μόνο και μόνο η παρουσία του έφτανε», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Σέλτικ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα