Λάρισα: Ληστής εισέβαλε σε σπίτι και επιτέθηκε στο θύμα και στους αστυνομικούς!

Για να κλέψει όλη κι όλα μια φορητή συσκευή mp3, ένας νεαρός Πακιστανός ληστής εισέβαλε σε ένα σπίτι στη Λάρισα και εξουδετέρωσε τον 43χρονο ιδιοκτήτη του, ενώ επιτέθηκε και στους αστυνομικούς που επενέβησαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος αλλοδαπός τρύπωσε στο σπίτι από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και, μόλις είδε μπροστά του τον 43χρονο, τον χτύπησε άγρια. Αφού άρπαξε το mp3, άρχισε να ερευνά

τα δωμάτια αναζητώντας πολύτιμα αντικείμενα, αλλά τότε έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν ειδοποιηθεί από τους γείτονες.

Ο δράστης κρύφτηκε στην ισόγεια αποθήκη του σπιτιού, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες.

Ωστόσο, ο νεαρός αντιστάθηκε και χτύπησε έναν από αυτούς πριν καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν!

Στη συνέχεια, στο σπίτι του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 29 εκατοστών. Τέλος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για ληστεία, αντίσταση και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

The post Λάρισα: Ληστής εισέβαλε σε σπίτι και επιτέθηκε στο θύμα και στους αστυνομικούς! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα