«Επιλογή νίκης ο Σταύρος Καλαφάτης»

Της Χρύσας Κυριακού

Η πρωτιά που κατέγραφε στις τελευταίες δημοσκοπήσεις τις οποίες παρήγγειλε η Νέα Δημοκρατία οδήγησαν τελικά το κόμμα να καταλήξει στην πρώτη του επιλογή, που δεν ήταν άλλη από αυτή του Σταύρου Καλαφάτη, ο οποίος θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο απέναντι στον κυρ Γιάννη.

Ο βουλευτής

της ΝΔ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη την υποψηφιότητά του για την πόλη, δεχόμενος –σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου– τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την απόφασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» ο Σταύρος Καλαφάτης ήταν αυτός που επέλεξε τελικά την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου και δεν αποτελεί λύση ανάγκης, όπως σχολιάστηκε από την πλευρά Μπουτάρη.

Το επόμενο χρονικό διάστημα και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψήφισης νομοσσχεδίου για τα δάση και τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς ο κ. Καλαφάτης αναμένεται να εγκαταλείψει το υπουργείο, καθώς υπέβαλε ήδη από την παραίτησή του.

Ανώτατες κυβερνητικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι θα υπάρξει αντικατάσταση του κ. Καλαφάτη, χωρίς ωστόσο ο κ. Σαμαράς να έχει καταλήξει στο πρόσωπο, εξέλιξη απολύτως λογική, καθώς η υποψηφιότητα Καλαφάτη έκλεισε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο Karfitsa.gr.

The post «Επιλογή νίκης ο Σταύρος Καλαφάτης» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα