Λαγός: «Στόχος η έξοδος στην Ευρώπη και το Κύπελλο»

Στην κάμερα της «ΝΟVA» μίλησε ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού Τάσος Λαγός. Αναφέρθηκε στη νίκη των “πρασίνων” επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο (24/8 21:30).

Δήλωσε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τόνισε ότι είναι τιμή του να είναι αρχηγός στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Μαυρία στην Σάντερλαντ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού στη κάμερα της Nova:

Για την νίκη επί του Παναιτωλικού: «Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, με νίκη στη Λεωφόρο. Μια ιστορική νίκη, γιατί επιστρέψαμε μετά από χρόνια στο “Απόστολος Νικολαϊδης” και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ αυτή η νίκη για τη συνέχεια».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες. Βγάλαμε κάποια καλά πράγματα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, επίσης βγήκαν και κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν και σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης σε αυτή την ομάδα. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις με τον κόουτς στο μάξιμουμ για να βελτιώσουμε αυτά τα πράγματα. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε όσα δεν κάναμε καλά την πρώτη αγωνιστική».

Την άποψη του για τον Πανιώνιο: «Έχουμε δει ένα παιχνίδι του Πανιώνιου. Αυτό που έδωσε στην πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ. Σίγουρα ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα και κάθε χρόνο παρουσιάζει μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα. Η έδρα τον βοηθά πάρα πολύ και εμείς θα κοιτάξουμε τον Πανιώνιο ως μια καλή ομάδα και θα τον σεβαστούμε. Όμως εμείς είμαστε Παναθηναϊκός, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα πάμε και σε αυτόν τον αγώνα για την νίκη και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το βατό πρόγραμμα του Πα μέχρι και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Θεωρητικά υπάρχει ένα βατό πρόγραμμα, όμως μπάλα είναι και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται… Όπως είπα, θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν φτάσουμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα κοιτάξουμε και τον ΠΑΟΚ. Όμως δεν μπορούμε να μιλάμε από τώρα για ένα παιχνίδι που είναι μετά από 7 αγωνιστικές“.

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός πάντα έχει στόχους και πάντα κοιτάει την κορυφή. Νομίζω ότι η Ευρώπη είναι ένας στόχος. Το Κύπελλο επίσης… Φέτος είμαστε μια καινούργια ομάδα, κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα και νομίζω ότι στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και οι στόχοι του πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου θα έρθουν μέσα από τους αγώνες».

Για το γεγονός ότι είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας: «Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι αρχηγός στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα με γεμίζει ευθύνη το περιβραχιόνιο, γιατί ο αρχηγός πρέπει πολλές φορές να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, να μιλάει στους συμπαίκτες του… Να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Είμαι μικρός, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο ως αρχηγός».

Για τη μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ: “Ο Χάρης πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Είναι παιδί που τα καταφέρνει στα δύσκολα. Να του ευχηθώ καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για τη μεταγραφή του στην Αγγλία και σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρει. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του και νομίζω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει εκεί που πήγε».

Keywords
Τυχαία Θέματα