Άλλες δύο μεταγραφές αναμένονται στον Ολυμπιακό – Παρελθόν αποτελεί ο Φέισα

Ο Φέισα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Ολυμπιακό, στον οποίο πλέον αναζητούν δύο ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Πολλές φορές στον Πειραιά έχουν επισημάνει πως θα αποκτηθεί ένας αμυντικός χαφ και σε περίπτωση αποχώρησης κάποιου, θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του.

Έτσι πρέπει να αναμένονται ακόμη δύο προσθήκες παικτών οι οποίοι

–εκτός απροόπτου- θα αγωνίζονται βασικοί.

Οι «ερυθρόλευκοι» ασχολήθηκαν αρκετές ημέρες με τον Γιαταμπαρέ, αλλά δεν έχει προχωρήσει η υπόθεσή του. Διέψευδαν μάλιστα κατηγορηματικά ότι επανήλθαν με νέα πρόταση και μάλιστα ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στην Μπαστιά για τον Αφρικανό μέσο, που παραμένει πάντως στο παιχνίδι, όχι όμως με τις πιθανότητες που είχε. Ο Ολυμπιακός είναι λογικό να ψάχνεται πλέον περισσότερο για «εξάρι» και στη συνέχεια για «οχτάρι». Γι’ αυτό τον λόγο ψάχτηκε για τον Ντιόπ της Λεβάντε.

Στα υπόψη είναι και ο Τραορέ, που φεύγει από τη Μίλαν και στον Ολυμπιακό τον είχαν κοιτάξει και παλιότερα όταν έπαιζε στη Νανσί. Όπως επίσης υπάρχουν και οι λύσεις από τη Γερμανία όπως ο Κατσάρ του Αμβούργου, που είναι στα υπ’ όψιν.

Χθες υπήρχε μία πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός ψάχνεται και στην Αγγλία. Η περίπτωση Μπάρτον έχει διαψευστεί κατηγορηματικά, ενώ προ ημερών είχε ακουστεί το όνομα του Φρίνμπονγκ, ως δανεικού από την Αρσεναλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα