Κυβέρνηση: «Εκλογές αλλά όχι εθνικές»

Οι πρόσφατες αναφορές του πρωθυπουργού πυροδότησαν τη φημολογία για τριπλές εκλογές ακόμη και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικότερα το όλο κλίμα ενίσχυσαν και οι πληροφορίες ότι η κυβέρνηση μελετά μείωση στα εξοντωτικά πρόστιμα για τον ΦΠΑ στις επιχειρήσεις και ταυτόχρονες μειώσεις στο φόρο για τα Ι.Χ.

Την έντονη φημολογία για τριπλές τον Μάιο διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου κάνοντας λόγο ότι εκλογές

« δεν είναι κατ΄ανάγκη εθνικές».σημειώνοντας ταυτόχρονα τη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Κύκλοι του Μαξίμου μάλιστα αναφέρθηκαν και στον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας πως «από τη στιγμή που η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί ‘δημοψήφισμα’ τις διπλές κάλπες του Μαΐου -κακώς αλλά τις θεωρεί- θα πάρει την απάντησή της».

Σε ότι αφορά μάλιστα τις φήμες για τριπλές εκλογές το Μαξίμου υπενθυμίζει τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος είχε έχει δηλώσει πως επιθυμεί να εξαντλήσει την τετραετία, αν και δεν παραλείπουν να σημειώνουν με νόημα πως πιθανή εμμονή των δανειστών μας στη λήψη νέων οριζόντιων μέτρων μπορεί να ακυρώσει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, αφού έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε τέτοιο ενδεχόμενο.

The post Κυβέρνηση: «Εκλογές αλλά όχι εθνικές» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα