Κουμουτσάκος: «Παλαιού τύπου Μαυρογιαλούρος ο Σγουρός»

Του Θοδωρή Δαφέρμου

Με διμέτωπη επίθεση, τόσο κατά του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού όσο και κατά της υποψήφιας περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου και χωρίς να αποποιείται την κομματική του ταυτότητα, εγκαινίασε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο Γιώργος Κουμουτσάκος .

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, την Τετάρτη στο γνωστό βιβλιοπωλείο της οδού Σκουφά «free thinking zone», ο υποψήφιος περιφερειαρχής

Αττικής παρουσίασε τον στρατηγικό του σχεδιασμό και τόνισε για τον Γιάννη Σγουρό ότι «θυμίζει καθημερινά έναν παλαιού τύπου Μαυρογιαλούρο που δεν φαίνεται να ενοχλείται από τους διάφορους Γκρούεζες» κατηγορώντας τον πως για ψηφοθηρικούς λόγους και ενώ το ΕΣΠΑ τελειώνει , ανακοινώνει την ένταξη νέων έργων. Με αυτό τον τρόπο ο κ. Κουμουτσάκος επισήμανε ότι «τα έργα που εντάσσονται έχουν ελάχιστες πιθανότητες υλοποίησες και επιχειρεί να δεσμεύσει το αύριο και να το μεταφέρει στα παλιά δικά του παλαιοκομματικά μέτρα».

Από την άλλη κατηγόρησε την Ρένα Δούρου ότι «δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των κατοίκων της Αττικής και κύριο μέλημά της είναι να ρίξει την κυβέρνηση, εξυπηρετώντας τις πολιτικές φιλοδοξίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Ως εκ τούτου, ο κ. Κουμοτσάκος υπογράμμισε ότι «δεν είναι πρόταση προόδου για τη ζωή των κατοίκων της περιφέρειας Αττικής».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης σε ερώτηση για τη θετική στάση αυτοδιοικητικών στελεχών της ΝΔ απέναντι στον κ. Σγουρού σημείωσε ότι «αυτοί που εξακολουθούν, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου από την ΝΔ, αυτά τα παιχνίδια, θα πρέπει να εξηγήσουν ποιος είναι ο πραγματικός τους σκοπός».

Σχετικά με το όραμά του, ο κ. Κουμουστάκος δήλωσε ότι «εφόσον υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα στην περιφέρεια που προέρχεται απο τις μεταβιβάσεις και εκδόσεις αδειών ΙΧ να αξιοποιηθεί για ειδική τιμολογιακη πολιτική απο ΟΑΣΑ και ΚΤΕΛ για τις ευπαθείς ομάδες της περιφέρειας καθώς και ενίσχυση των δήμων Δυτικής Αττικής για τη σύνδεση των κατοικιών με το δίκτυο αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ».

Τέλος, αναφερόμενος στην υπόθεση Μπαλτάκου είπε πως «ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης μπορεί να δηλώνει πως είναι ΝΔ και εγώ δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω. Δεν είναι όμως η ΝΔ».

The post Κουμουτσάκος: «Παλαιού τύπου Μαυρογιαλούρος ο Σγουρός» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα