ΚΟΥΙΖ: Ποια είναι η «ΘΥΓΑΤΕΡΑ»!

Ποια είναι η μεγαλοκυρία που εξήγαγε τα 60 εκατομμύρια και βάλε στην Ελβετία;
Όλοι γνωρίζουν το όνομά της και ιδιαίτερα πολλοί εκ των ανθρώπων των ΜΜΕ που έμειναν ξαφνικά χωρίς δουλειά ενώ ήταν επιβάτες σε ένα από τα καλύτερα «καράβια» του χώρου και ένιωθαν ελεύθεροι στο πέταγμά τους.
Το όνομα της «θυγατέρας» περιλαμβάνεται στα χιλιάδες ονόματα εκείνων που έβγαλαν τεράστια ποσά στο εξωτερικό και μάλιστα στο κρίσιμο διάστημα της κρίσης.

Πολλοί σπεύδουν να «διευκρινίσουν» ότι τα ποσά αυτά αν και τεράστια για μερικούς είναι

δικαιολογημένη η κατοχή τους.
Δεν είναι παρά σε ελάχιστο μέρος τους.

Οι εξαγωγείς των χρημάτων είναι ισχυρά πρόσωπα και έχουν επίσης ισχυρές διασυνδέσεις στην εξουσία. Τουλάχιστον τη σημερινή. Και παλεύουν με νύχια και με δόντια να μην πέσει αυτή η εξουσία γιατί θα πάψει η προστασία τους.
Όποιος διαβάσει τα πρακτικά της Βουλής (Επιτροπή Διαφάνειας) και ιδιαίτερα μεταξύ της Ζωής Κωσνταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) και του τότε Υπουργού Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλου θα αντιληφθεί ότι στις λίστες με τα χρήματα που βγήκαν έξω υπάρχουν ονόματα τόσο βαριά ώστε υπουργοί να μοιάζουν …υπάλληλοι αυτών των ονομάτων!

Η συγκεκριμένα «θυγατέρα» ήταν σε θέση τέτοια που στο χώρο των ΜΜΕ ήταν πασίγνωστο οτι υπουργοί και άλλοι πολιτικοί ήταν απλώς υπάλληλοι τους συστήματος στο οποίος η ίδια είχε κυρίαρχο ρόλο για μεγάλο διάστημα.
Το δυστύχημα είναι οτι η συγκεκριμένη δεν ήταν καν η κορυφή. Υπάρχουν κι άλλοι με μεγαλύτερα «κατορθώματα» και όταν τα ονόματα βγουν στη δημοσιότητα θα δικαιωθούν οι …NEW YORK TIMES που προέβλεψαν οτι η λίστα θα ανατρέψει το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα.

Κάτι γνωρίζει η…CIA και άλλες υπηρεσίες του επιπέδου της περί αυτού.

Keywords
Τυχαία Θέματα