Η εισαγγελια ενημερωσε πως "ξαφνικα χαθηκαν" ολα τα ιατρικα πιστοποιητικα (130) των θυματων-μηνυτων της ελας για το χημικο 3μερο!-μιλαμε για χουντα


Tη Δευτέρα (18/7) στο κτίριο 16 της Ευελπίδων, εκατοντάδες πολίτες κατέθεσαν συλλογική μήνυση για τα χημικά, κατά της αστυνομίας και της ηγεσίας της, κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσή, του υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου, αλλά και κατά παντώς υπευθύνου, που συνέβαλε στην πραγματοποίηση του ''πρωτοφανούς πογκρόμ βίας'' στις 28 και 29 Ιουνίου.
Τη μήνυση ανέλαβε η Νομική ομάδα της πλ. Συντάγματος. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συνολικά
276 πολίτες είναι η εξής:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Μήνυση κατατέθηκε εχθές Δευτέρα 18.7.2011 στην Εισαγγελία Αθηνών συλλογικά από 126 πολίτες και 150 μάρτυρες σε σχέση με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων και των μεγάλων, μαζικών διαδηλώσεων τις 15,28,29/6/2011 στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους και περιοχές, για την χρήση απρόκλητης, δολοφονικής βίας και τη ρίψη χημικών, εκρηκτικών και λοιπών όπλων (πέτρες, ξύλα, μάρμαρα κ.α.) που συστηματικά, οργανωμένα και αδιάκοπα και χρησιμποίησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, κορυφώνοντας σε ένταση και έκταση το πογκρόμ που πραγματοποιήθηκε την 29/6/2011.
Keywords
Τυχαία Θέματα