Κόντρες και υψηλοί τόνοι στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση επικράτησε την Τρίτη στην Βουλή κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συζήτησης του πολυνομοσχεδίου με τους βουλευτές να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Συγκεκριμένα, κατά την συζήτηση για την ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σημειώθηκε «θερμό επεισόδιο» ανάμεσα στην

βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ρ. Μακρή και τον βουλευτή της ΝΔ Ιορδ. Τζαμτζή, οι οποίοι και αντάλλαξαν οξύτατες εκφράσεις.

Ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι «μπορούμε με 1.000 άτομα να καθαρίσουμε την Αθήνα» και ότι το Κοινοβούλιο είναι η καταστροφή της χώρας.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Β. Διαμαντόπουλος έκλεισε την ομιλία του με την φράση «ραντεβού στα γουναράδικα» που χρησιμοποιούσε ο Άρης Βελουχιώτης.

Στη συνέχεια η Σ. Σακοράφα είπε ότι η δικομματική κυβέρνηση συνεχίζει το έργο των «χαφιέδων της χούντας» καθώς συνεχίζει την ίδια πολιτική, ενώ την χαρακτήρισε ως «συμμορία».

Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδ. Κουτσούμπας στηλίτευσε την ενέργεια των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να υψώσουν πανό μέσα από τον περίβολο της Βουλής την ώρα της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα.

«Η Βουλή είναι γεμάτη με διμοιρίες των ΜΑΤ, γύρω-γύρω», αντέτεινε ο Ν. Βούτσης.

Επισημαίνεται, τέλος ότι ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Κακλαμάνης αρνήθηκε να μιλήσει επί του νομοσχεδίου και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απουσία υπουργών από την Βουλή. «Δεν είναι εικόνα κυβέρνησης», είπε σημειώνοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας ήρθε να ακούσει την ομιλία του υφυπουργού του Γ. Μαυραγάνη και έφυγε.

Keywords
Τυχαία Θέματα