Κλυδωνίζεται η παράταξη Κωνσταντάτου

Μια ανεξαρτητοποίηση και ο πόλεμος ανακοινώσεων που ακολούθησε συνταράσσουν την παράταξη του Γιάννη Κωνσταντάτου στο δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού και δείχνουν ότι δεν μπαίνει με το καλύτερο κλίμα στην διεκδίκηση του Δήμου.

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν γνωστό ότι είχε επέλθει διάσταση απόψεων ανάμεσα στον επικεφαλή της παράταξης και του κορυφαίου, μέχρι πρότινος, στελέχους της, Γιώργου Ζωγόπουλου. Μάλιστα οι διαφορετικές απόψεις του δεύτερου είχαν δημοσιοποιηθεί με αποτέλεσμα ο κ. Κωνσταντάτος να έχει κινήσει την «πειθαρχική διαδικασία» της παράταξης, όμως πριν αυτές ολοκληρωθούν

ο κ. Ζωγόπουλος πρόλαβε και δήλωσε την ανεξαρτητοποίηση του. Ως εδώ θα μπορούσε να είναι μια απλή υπόθεση διαφωνίας από αυτές που έχουμε συνηθίσει όμως ακολούθησε «πόλεμος ανακοινώσεων» που δείχνει ότι η ρήξη είναι οριστική και θα οδηγήσει σε συνέχεια.

Από την μια πλευρά η παράταξη εξέδωσε ανακοίνωση που κατηγορεί τον κ. Ζωγόπουλο για «απαράδεκτες και καταδικαστέες προσωπικές απόψεις κατά των εργαζομένων στον δήμο και στο δημόσιο γενικότερα, ζητώντας να απολυθούν… όλοι τους» και συμπληρώνει ότι προτίμησε αντί για απολογία την ανεξαρτητοποίηση. Με εξίσου σκληρό τρόπο απάντησε και ο κ. Ζωγόπουλος κατηγορώντας τους πρώην συντρόφους του ότι συντηρούν πολιτικές του χθες πιστεύοντας «ότι μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να ξαναφτιάξουμε μια Ελλάδα που θα ζει με δανεικά» και καταλήγει με το ιδιαίτερα σκληρό «Ντροπή. Ντροπή και Αίσχος για αυτούς που ενδιαφέρονται για τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και όχι για το κοινό καλό της χώρας».

Όπως και να ‘χει οι αντίπαλοι του Κωνσταντάτου «τρίβουν τα χέρια τους» ενώ όλοι ψάχνουν ποια θα είναι η επόμενη κίνηση Ζωγόπουλου ενόψει εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα