Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών (Ζωντανή Μετάδοση)

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες καθώς βρίσκονται ήδη στην πλατεία Βάθης προκειμένου να προχωρήσουν στο πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο το οποίο θα καταλήξει στη Βουλή. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν εκτός από αγρότες από τα μπλόκα της Θεσπρωτίας και της Χαλκιδικής και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον κλοιό των κινητοποιήσεων βρίσκεται και η Λακωνία, αφού για δεύτερη ημέρα παραμένει αποκλεισμένη η ΔΟΥ

Σπάρτης. Στο οδικό δίκτυο του νομού Λακωνίας έχουν αναπτυχθεί την τελευταία εβδομάδα έξι μπλόκα αγροτών: επί της εθνικής οδού Σπάρτης – Μονεμβασιάς υπάρχουν τρία μπλόκα, στο 1ο χλμ Σκάλας – Βλαχιώτη, στην έξοδο των Μολάων και στην Συκιά. Μπλόκο υπάρχει στο δρόμο Ασωπού – Παπαδιανίκων, στον κόμβο Λίμνης επί της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου, 4 χλμ πριν το Γύθειο και στην είσοδο της Σπάρτης, αμέσως μετά τη γέφυρα Ευρώτα στον κόμβο για νοσοκομείο – Μεγαλόπολη. Οι αγρότες βρίσκονται στα μπλόκα και κατά τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιούν ολιγόλεπτους συμβολικούς αποκλεισμούς των δρόμων, ενώ υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των κινητοποιήσεων

Λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Νίκαιας μέχρι και τον κόμβο της Βιοκαρπέτ, μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλία, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές:

Προς Θεσσαλονίκη: Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δεν θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας, αλλά θα συνεχίζουν και θα εξέρχονται στον κόμβο του Πλατυκάμπου.

Προς Αθήνα: Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα θα αναστρέφονται στο ύψος του κόμβου της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ και θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λάρισα- Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας- Βόλου και μέσω του κόμβου Πλατυκάμπου θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.

Video streaming by Ustream


VIDEO-ΑΓΡΟΤΕΣ από realmedialive

The post Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών (Ζωντανή Μετάδοση) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα