Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταφέρει την αποσταθεροποίηση

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση του νεοναζιστικού φαινομένου, δήλωσε:

«Πάνω στην απελπισία του, σήμερα πιάστηκε από την αφορμή που του προσέφερε η «Χρυσή Αυγή», που υπό την πίεση της δικαιοσύνης απειλεί να παραιτήσει όλους τους βουλευτές της

και να προκαλέσει επαναληπτικές εκλογές σε 15 περιφέρειες. Τους διαμηνύσαμε ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαφορετική γνώμη. Για την ακρίβεια, ο ΣΥΡΙΖΑ το πάει ακόμα πιο μακριά: Ζητά γενικές εκλογές!»

«Όλοι ξέρουν ότι αν συνέβαινε αυτό σήμερα, η Ελλάδα θα ξαναβρισκόταν ”στο κενό”, ίσα-ίσα τη στιγμή που κάνει τα πρώτα βήματα για να βγει από τη μεγάλη δοκιμασία των τελευταίων ετών.

Ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πήγαιναν χαμένες, ίσα-ίσα τη στιγμή που αρχίζουν να πιάνουν τόπο. Φαίνεται ότι αυτό ακριβώς επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ! Δεν αντέχουν την ιδέα ότι η κατάσταση ήδη αρχίζει να βελτιώνεται και σε λίγο αυτό θα αρχίσει να το νιώθει η Ελληνική κοινωνία. Δεν το αντέχουν και το φοβούνται περισσότερο από κάθε τι. Η Χρυσή Αυγή υπηρετεί την πολιτική ανωμαλία. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πυροδοτεί κι αυτός την πολιτική ανωμαλία. Τώρα πια χωρίς προσχήματα…» επεσήμανε.

«Όλες οι δυνάμεις που προέβλεπαν την καταστροφή, προσπαθούν τώρα να φέρουν την καταστροφή, επειδή οι προσδοκίες τους διαψεύδονται!

Αλλά η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Ούτε από τη Χρυσή Αυγή ούτε από κανέναν!

Η δημοκρατική νομιμότητα και η ομαλότητα είναι απαραίτητες για να βγει η χώρα από την κρίση. Και παραμένουν οι κορυφαίες προτεραιότητες της Κυβέρνησης» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Κεδίκογλου αναλώθηκε σε παραλήρημα

Άμεση ήταν η αντίδραση της Κουμουνδούρου στη δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλώθηκε σήμερα σε ένα παραλήρημα, για να επιβεβαιωθεί από τα πιο επίσημα χείλη, ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά επιμένουν και μετά από όλα όσα έχουν γίνει, στην ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τη στιγμή μάλιστα, που γίνονται περαιτέρω γνωστές όλες οι πτυχές του απεχθούς προσώπου του ναζιστικού μορφώματος και η διείσδυσή της σε μηχανισμούς του κράτους, αμετανόητοι και εκτός πραγματικότητας «παίζουν» με τη δημοκρατία, αξιοποιώντας την εγκληματική δράση της ΧΑ και στοχεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, την αριστερά και τους κοινωνικούς αγώνες», επισημαίνει και προσθέτει:

«Όποιος και να είναι ο σκοπός τους όμως, δεν θα τα καταφέρουν. Η πλειοψηφία της κοινωνίας έχει συνειδητοποιήσει ότι ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στο μνημόνιο. Αγώνα για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια».

Κεδίκογλου: Εκτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Όσο και αν επιδιώκει την αποσταθεροποίηση και την εκτροπή ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα τα καταφέρει. Απλώς εκτίθεται στα μάτια των Ελλήνων», τονίζει σε νέα του δήλωση ο κ. Κεδίκογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα