Κεδίκογλου: Γελοίες κατηγορίες Βούτση

Απάντηση στον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Βούτση έδωσε μέσω ανακοίνωσής του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Αφορμή αποτέλεσε η τοποθέτηση του κ. Βούτση στη Βουλή, στην οποία ανέφερε πως η Νέα Δημοκρατία θέλει να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή

για να πάρει την εκλογική της πελατεία.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Νίκου Βούτση, δήλωσε: «Πέρασαν 24 ώρες περίεργης σιωπής του κ. Τσίπρα, για τις δηλώσεις του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Βούτση, που ταυτίζονται απολύτως με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και βάλλουν ανοιχτά κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης.»

Παράλληλα τόνισε πως: «Με τις γελοίες κατηγορίες του κ. Βούτση κατά της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, δεν ασχολούμαστε. Όμως, προκύπτει μείζον θέμα από την ταύτιση Βούτση με την Χρυσή Αυγή, και κυρίως από τις δηλώσεις του, που αμφισβητούν την Ελληνική Δικαιοσύνη και προσβάλλουν το κύρος και την ανεξαρτησία της.»

Κλείνοντας στην ανακοίνωσή του ο κ. Κεδίκογλου αναφέρει πως: « Ο κ. Τσίπρας οφείλει αμέσως και εμπράκτως να ξεκαθαρίσει τη θέση του…»

The post Κεδίκογλου: Γελοίες κατηγορίες Βούτση appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα