Καρδαράς: Η ΝΔ του 2011 είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του 2014

Την άποψη, πως η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να βγει στις αγορές νωρίτερα απ’ ότι επιχειρήθηκε εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ευθύμης Καρδαράς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Δημόσια Τηλεόραση, ο κ . Καρδαράς, σχολιάζοντας την έξοδο της χώρας μας στις διεθνείς αγορές, τόνισε ότι «η Ελλάδα

έχασε την ευκαιρία να βγει στις αγορές, πολύ νωρίτερα, και με αυτόν τον τρόπο να επανακτήσει την χαμένη εθνικής της κυριαρχία, όταν κλήθηκαν όλες οι δυνάμεις της χώρας να συμμετάσχουν στην προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας».

Αναφερόμενος στο 2011, είπε ότι «τότε, η ΝΔ με έναν στείρο αντιμνημονιακό και αντιευρωπαϊκό λόγο, επενδύοντας στο δίλημμα Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο ικανοποιούσε το ακροατήριό της, διχάζοντας παράλληλα την ελληνική κοινωνία», συμπληρώνοντας πως «Δυόμιση χρόνια περίπου μετά, την ίδια πολιτική επαναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο εκπρόσωπος της « Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» κατέληξε υπογραμμίζοντας πως «η ίδια η πραγματικότητα έρχεται λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές να επιβεβαιώσει την αδυναμία του ψευτοδιλήμματος αυτού, καταδεικνύοντας ότι η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα είναι το διακύβευμα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους».

The post Καρδαράς: Η ΝΔ του 2011 είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του 2014 appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα