Καμμένος: Πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών και των κρατών και όχι των τραπεζών

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή που έδωσε στην Πάτρα στο πλαίσιο της σημερινής του επίσκεψης σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία, τόνισε ότι: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

είναι ξεκάθαροι για την Ευρώπη. Δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας και των τραπεζών , δεν πιστεύουμε στην ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, που προαναγγέλλουν το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα και το σοσιαλιστικό κόμμα, που εδώ εκπροσωπούνται από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, αλλά ούτε και από τις θέσεις της Αριστεράς, οι οποίες δεν αποκλείουν μία ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, με έναν περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα».

Επίσης με αφορμή της επικείμενες ευρωεκλογές ανέφερε ότι το κόμμα του, στηρίζει την Ευρώπη των εθνών και των κρατών, που ενέταξε τη χώρα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και που την διατήρησε ο Αντρέας Παπανδρέου.

Ενώ ζήτησε από τον ελληνικό λαό να στηρίξει το κόμμα του αν πιστεύει στην πολιτική του δηλώνοντας ότι: «Εμείς λέμε στάση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια την επομένη ημέρα των εθνικών εκλογών και είσοδο της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και όπως σημείωσε «εμείς πιστεύουμε, ότι λύση για την οικονομία και την ανάπτυξη είναι μία.» Σε αυτό το σημείο εξήγησε, ότι λύση είναι η βίαιη μείωση της φορολογίας κάτω από τα ποσοστά φορολόγησης των χωρών που συνορεύουμε, δηλαδή κάτω από το 10%, που συναντά κανείς στην Βουλγαρία, στην ή την Τουρκία, καθώς και στην ενίσχυση του πληθυσμού που είναι ανασφάλιστοι, οι οποίοι σύμφωνα με όσα είπε ο Πάνος Καμμένος, φθάνουν τα τρία εκατομμύρια..

Έπειτα κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση γιατί αποφάσισε να απομονώσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες από την κρατική χρηματοδότηση.

Όπως πρόσθεσε «ενώ ο προϋπολογισμός για την έκτακτη εκλογική δαπάνη είναι επτά εκατομμύρια ευρώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παίρνουμε με ένα ποσοστό 11% στην πρώτη εκλογή και ένα ποσοστό 8% στην δεύτερη εκλογή, δηλαδή 52.000 ευρώ».

Για το ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε ότι αποφασίσαμε να στηρίξουμε τις ελληνικές θέσεις με ανθρώπους που ξέρουν τα ευρωπαϊκά θέματα» ενώ πρόσθεσε ότι «έχουμε εκπροσώπους από όλη την περιφέρεια.»

Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕΜΠΕ, για το ποια έργα, αλλά και μέτρα, μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της , ο Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε, ότι «αυτή την στιγμή υπάρχει θέμα επιβίωσης του πληθυσμού».

Συγκεκριμένα τόνισε πως : «το πρώτο έργο που θα πρέπει να κάνει η κυβέρνηση που θα αναλάβει μετά τις εθνικές εκλογές, είναι να προχωρήσει σε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, για τους συμπολίτες μας που δεν έχουν την δυνατότητα να επιβιώσουν». Επίσης είπε ότι «πρέπει να δοθεί στα τρία εκατομμύρια των ανασφάλιστων η δυνατότητα για άμεση συμμετοχή στο δημόσιο σύστημα υγείας». Ακόμη ανέφερε, ότι θα πρέπει να βγουν τα λουκέτα από τα μαγαζιά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με μέτρα που έχουν ήδη προτείνει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσει και πάλι η πρωτογενής παραγωγή.

The post Καμμένος: Πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών και των κρατών και όχι των τραπεζών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα