Νεαροί μαθητές τραγουδούσαν τον Τιτανικό όταν βυθίζονταν το Sewol(ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκάλεσε άλλο ένα βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα για το ναυάγιο του πλοίου Sewol.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ακούγονται παιδικές φωνές να τραγουδούν το τραγούδι της ταινίας Τιτανικός, πρόκειται για τις φωνές νεαρών μαθητών που δεν καταλάβαιναν τη σοβαρότητα της κατάστασης και αστειεύονταν .

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, Mirror και φαίνεται να έχει τραβηχτεί λίγα λεπτά μετά τις 9:00 π.μ. της 16ης Απριλίου,

την ώρα δηλαδή που το πλοίο είχε ήδη πάρει κλίση.

Ακούγεται το πλήρωμα του σκάφους, να δίνει εντολή από τα μεγάφωνα να παραμείνουν όλοι οι επιβάτες στις θέσεις τους και να φορέσουν τα σωσίβια τους, ενώ τα παιδιά φαίνονται να μην έχουν αντιληφθεί την πραγματική κατάσταση.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο από το κινητό ενός άτυχου νεαρού αγοριού 17 ετών, που έχασε τη ζωή του στο ναυάγιο και ονομάζεται Park Su-hyeon.

Το βίντεο δόθηκε στην εφημερίδα από τον ίδιο τον πατέρα του θύματος.

«Θα πεθάνω» λέει ένα από τα παιδιά. «Πρέπει να αφήσω τα τελευταία μου λόγια πριν πεθάνω», λέει ένα άλλο. Ο Park τους παρακινεί να φύγουν κι αφήνει το κινητό να γράφει. «Σε παρακαλώ, άσε με να ζήσω. Μαμά, μπαμπά, σας αγαπάω».

Ένα παιδί ρωτά, από που παίρνουν όλοι τα σωσίβια τους.

Τρία λεπτά μετά τις 09:00 ένα άλλο παιδί λέει: «Αυτές είναι φωτογραφίες που πρέπει να τραβήξουμε ως τις τελευταίες μας μνήμες».

Σε ένα βίντεο που έχει στα χέρια του, το κανάλι CNN ακούγεται συζητήσεις παιδιών την ώρα της αναστάτωσης που τονίζεται το δράμα που ζούσαν εκείνη τη στιγμή.

Ένα παιδί ζητάει τη μαμά του και κάποιος για να του δώσει κουράγιο του λέει: «Μην ανησυχείς. Θα ζήσουμε και θα την δεις τότε».

Ενώ μια άλλη φωνή ζητά βοήθεια φωνάζοντας: «Φοβάμαι, φοβάμαι! Αυτός είναι ο διάδρομος, σώστε μας».

Ο τραγικός απολογισμός του ναυαγίου, μέχρι στιγμής είναι 236 νεκροί, ενώ συνεχίζουν να αγνοούνται 66 , ακόμη άτομα.

Οι έρευνες σταμάτησαν λόγο των κακών καιρικών συνθηκών και αναμένεται όταν κοπάσουν να ξαναβουτήξουν οι δύτες για να αναζητήσουν και τα υπόλοιπα θύματα.

The post Νεαροί μαθητές τραγουδούσαν τον Τιτανικό όταν βυθίζονταν το Sewol(ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα